• Αναζήτηση

Λεβεντάκης: Κυρία Παναγιωτοπούλου, «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια…»

ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Κυρία Παναγιωτοπούλου,

Αν θέλετε να ασκήσετε αντιπολίτευση, τουλάχιστον, κάντε το σωστά και, αν μη τι άλλο, έντιμα.

Πείτε, έστω για μια φορά, την αλήθεια όπως είναι και όχι όπως θα θέλατε να είναι και αφήστε, κατά μέρος, τους θεατρινισμούς.

Ειλικρινά αναρωτιέμαι, δεν έχετε κουραστεί να παίζετε συνεχώς αυτόν τον ρόλο, κατά τις συνεδριάσεις του Δ.Σ., χρησιμοποιώντας αναλήθειες και ανακρίβειες, με μόνο σκοπό να δημιουργείσετε εσφαλμένες εντυπώσεις, για να τραβήξετε, έστω και πρόσκαιρα, την προσοχή του «φιλοθεάμονος» κοινού σας;

Κυρία Παναγιωτοπούλου, «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια…».

Και η αλήθεια, όπως πάντα έτσι και τώρα, θα λάμψει, αποδεικνύοντας πως η όλη στάση σας, όπως και η μικροπολιτική τακτική σας, στο μόνο που αποσκοπούν είναι στη δημιουργία εντυπώσεων.

Μια ματιά αν ρίξει ο οποιοσδήποτε, στο κάτωθι φωτογραφικό υλικό, όπου φαίνονται τα ΕΣΟΔΑ της ΔΕΥΑΤ, από το έτος 2016 (επί δημαρχίας Κατσίβελα) έως και το τέλος του έτους 2021 (επί δικής μου δημαρχίας), εύκολα μπορεί να κατανοήσει το αυτονόητο.

Όπως βλέπετε, απεικονίζεται η πραγματικότητα, έμπρακτα και μη αμφισβητούμενα και αυτό γιατί, όπως πάντα άλλωστε, αποδεικνύεται η πλήρης αλήθεια.

Που είναι, η εξής μία…

Ότι παρά το οικονομικό, και όχι μόνο, χάος που παραλάβαμε (το οποίο είναι γνωστό τοις πάσι), επί των ημερών μου, η ΔΕΥΑΤ έχει να παρουσιάσει ΜΟΝΟ οικονομική άνοδο.

Αναμένοντας, λοιπόν, μια δημόσια ΣΥΓΓΝΩΜΗ σας, ως οφείλετε, σας αναφέρω, για πολλοστή φορά, πως κανένας και τίποτα δεν είναι σε θέση να αμφισβητήσει,τη μεγάλη προσπάθεια, εμού και των συνεργατών μου, για την εξυγίανση της ΔΕΥΑΤ.

Όπως και εκείνα τα έργα μας, που λειτούργησαν «θεραπευτικά», στην εγκατάλειψη και αδιαφορία τόσων ετών.

Τι να πρωτοαναφέρω και τι να σας πρωτοθυμήσω;

Τα κατεστραμμένα αντλιοστάσια, σε όλη την επικράτεια του Δήμου Τριφυλίας, που σήμερα είναι πλήρως λειτουργικά, καθότι αντικαταστήσαμε τα μηχανήματά τους με νέα, υπερσύγχρονης τεχνολογίας;

Τις συνδέσεις του δικτύου Φιλιατρών με τον βιολογικό, που καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε και ολοκληρώσουμε, με την πολύτιμη βοήθεια του λιγοστού προσωπικού της ΔΕΥΑΤ, μετά από 12 και πλέον έτη;

Τα Φιλιατρά, που για πάρα πολύ καιρό δεν έχουν υποστεί καμία βλάβη στο δίκτυό τους και δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία διακοπή υδροδότησης, κάτι που είχε να συμβεί χρόνια;

Ή την περσινή χρονιά και ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο, που σε καμία πόλη και σε κανένα χωριό του Δήμου μας, δεν πραγματοποιήθηκε διακοπή στην υδροδότησή τους;

Οι άνθρωποι ξεχνούν εύκολα ό,τι δεν τους «συμφέρει» να θυμούνται κι εσείς, καθώς φαίνεται, έχετε επιλεκτική μνήμη, κ. Παναγιωτοπούλου.

Εκείνο όμως που, σε καμία περίπτωση, δεν πρέπει να ξεχνάτε, είναι ότι η δικαστική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, έτσι ώστε να αποδειχθεί επιτέλους, πού πήγαν, όλα αυτά το χρόνια, τα χρήματα της ΔΕΥΑΤ και πιστέψτε με, πως είμαι ο πρώτος που αναμένω το αποτέλεσμα, με μεγάλη προσμονή.

Στόχος μας δεν είναι η άσκοπη αντιπαράθεση, αλλά η ανάδειξη της αλήθειας, καθώς και η διαρκής προσπάθεια, να προστατεύσουμε το κύρος του θεσμού που υπηρετούμε και να αποδειχθούμε πραγματικά χρήσιμοι, για τους πολίτες και τον τόπο μας.

Γι’ αυτό και δεν πρόκειται να συμβιβαστούμε με τον λαϊκισμό, όπως και με όλους όσοι τον υπηρετούν.

Οι σκοπιμότητες και τα «πολιτικά τερτίπια» δε μας αγγίζουν και δε μας αφορούν, κ. Παναγιωτοπούλου!

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 30-05-2022

Ο δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

Ροή Ειδήσεων