• Αναζήτηση

Μάριος Τουρούτσικας: Ο Σέρβος πιλότος που βρέθηκε στην κηδεία του υποσμηναγού στην Τρίπολη

Μια συγκινητική στιγμή κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός στην κηδεία του αδικοχαμένου πιλότου, υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα στην Τρίπολη, που σκοτώθηκε στην πτώση του μοιραίου Phantom.

Όπως έκανε γνωστό ο δημοσιογράφος του OPEN Νίκος Γιαπρακάς μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook, στην κηδεία παραβρέθηκε και ένας πιλότος της Σερβικής Αεροπορίας.

Πρόκειται για τον Ντιμίτρι Στάνισιτς, πιλότο σε Mig-21 που ταξίδεψε στην Ελλάδα για να εκπροσωπήσει την Σερβική Αεροπορία και να τιμήσει τον πεσόντα συνάδελφό του.

«Όλοι οι αεροπόροι είναι μια οικογένεια, σε οποία αεροπορία και αν ανήκουν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση:

«Ο κύριος της φωτογραφίας, παραβρεθηκε στην κηδεία του ήρωα υποσμηναγου Μαριου Τουρουτσικα, στην Τρίπολη. Μου κίνησε την περιέργεια η στολή του, που ηταν διαφορετική από τους υπόλοιπους. Πήγα και του μίλησα. Λέγεται Ντιμιτρι Στανισιτς και μου είπε ότι είναι πιλότος της Σερβικής Αεροπορίας. Πιλότος σε Mig21, αεροσκάφος όπως μου τόνισε ίδιας γενιάς με το φάντομ του Μάριου. Ο ίδιος, εκπροσωπώντας και την Σερβική Αεροπορία, θέλησε να βρεθεί στην κηδεία για να τιμήσει τον πεσόντα συνάδελφό του, όπως μου είπε χαρακτηριστικά, γιατί όλοι οι αεροπόροι είναι μια οικογένεια, σε οποία αεροπορία και αν ανηκουν…»

Ο φωτογραφικός φακός του SOOC και ο Μενέλαος Μυρίλλας κατέγραψαν τη συγκίνηση του Σέρβου αεροπόρου:

 

Ροή Ειδήσεων