• Αναζήτηση

Ποιος είδε και δεν φοβήθηκε τον δήμαρχο Γ. Λεβεντάκη – Βολές κατά Θεωδορικάκου και Α.Τ. Τριφυλίας

Ποιος είδε και δεν φοβήθηκε τον δήμαρχο Γ. Λεβεντάκη το βράδυ της Παρασκευής στην κεντρική πλατεία της Κυπαρισσίας όταν κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Κονταλάζου – Νταντά ανέβηκε στην σκηνή, λίγο μετά τις 2.30 τα ξημερώματα, προκειμένου να καταδικάσει το γεγονός ότι κάποιοι τηλεφώνησαν στο Α.Τ. Τριφυλίας για να παραπονεθούν για τη μουσική…

Ο κ. Λεβεντάκης τα “έβαλε” με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο και το Α.Τ. Τριφυλίας οι οποίοι αντί να βγουν έξω να πατάξουν την εγκληματικότητα διέκοψαν τη συναυλία του δήμου Τριφυλίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Λεβεντάκης:

“Μας ειδοποίησαν από το αστυνομικό τμήμα, αυτό το τμήμα που μας προστατεύει πάρα πολύ, από τους κλέφτες, από αυτά που γίνονται γύρω γύρω, και ο κ. Θεοδωρικάκος που τους έχει και κάθονται μέσα, ότι ενοχλούμε. Μία εκδήλωση δημοτική, που έγινε για τον κόσμο της Κυπαρισσίας, να περάσει ωραία, κάποιοι κύριοι που ήρθαν απ’ την Αθήνα, 10 μέρες, να περάσουν διακοπές, κι όχι γι’ αυτούς τους καταστηματάρχες που διατηρούν τα μαγαζιά 12 μήνες το χρόνο και πληρώνουν, και μας πήραν να μας πούνε να σταματήσουμε. Η αστυνομία. Έχουμε πολύ προστασία. Να το ακούσει και ο κ. Θεοδωρικάκος και το αστυνομικό τμήμα. Εγώ δε μασάω. Ούτε τους υπολογίζω. Αυτό που πρέπει να κάνουνε δεν το κάνουνε. Κάθονται μέσα και λουφάρουν. Και δε βγαίνουνε έξω να δούνε ποιος κλέβει τον κόσμο, τι γίνεται, τι κάνουνε. Απλώς τους ενόχλησε ότι απόψε έτυχε και ο κόσμος να διασκεδάσει, ν’ ακούσει πέντε τραγούδια και να ξεφύγει απ’ τα προβλήματα. Τέλος πάντων, εγώ δε μασάω. Κι έχω πει δεν είμαι πολιτικός, δεν είμαι μ’ αυτούς, είμαι με τον εαυτό μου κι είμαι μ’ εσάς. Θα συνεχίσει κι ας έρθουν να με πάρουνε αυτόφωρο. Προχωράμε”.

Δείτε το παρακάτω βίντεο, μετά το 1.30, που αναρτήθηκε στο Facebook:

 

 

 

Πηγή: https://www.gargalianoionline.gr/

Ροή Ειδήσεων