• Αναζήτηση

Πώς είναι πραγματικά οι μακροχρόνιες σχέσεις!!!

Μία μακροχρόνια σχέση περνάει από σαράντα κύματα! Η υπερβολική οικειότητα που αναπτύσσετε με το σύντροφό σας μπορεί σε πολλές περιπτώσεις να σας φέρει πιο κοντά ενώ σε άλλες να αποδειχθεί επιβλαβής για την σχέση σας. Με το πέρασμα του χρόνου, ο έρωτας και ο ενθουσιασμός, που αρχικά αισθάνεστε, μετατρέπονται σε αγάπη και τότε οι μάσκες πέφτουν και αρχίζετε να βλέπετε το ταίρι σας όπως ακριβώς είναι. Αυτό είναι και το καλύτερο σημείο σε μία σχέση!

Πώς είναι πραγματικά οι μακροχρόνιες σχέσεις

Επικοινωνείτε τηλεπαθητικά

Σε μία μακροχρόνια σχέση, το ζευγάρι επικοινωνεί σχεδόν τηλεπαθητικά μεταξύ του. Γνωρίζουν τόσο καλά ο ένας τον άλλον που κάποιες φορές δεν χρειάζεται καν να μιλήσουν- ένα απλό βλέμμα αρκεί για να συνεννοηθούν. Είναι ένα από τα «μαγικά» πράγματα των μακροχρόνιων σχέσεων που μέχρι να ζήσετε, δεν το πιστεύετε.

Ξεδιπλώνετε όλα σας τα …χαρτιά

Ο σύντροφός σας είναι ίσως το μοναδικό άτομο που ξέρει τόσα για σας και που του εμπιστεύεστε τα πάντα για τη ζωή σας. Είναι ταυτόχρονα ο φίλος, ο αδελφός και ο άνθρωπός σας. Τα υπόλοιπα λόγια είναι περιττά!

Εξελίσσεστε μαζί

Ένα ζευγάρι που είναι χρόνια μαζί σημαίνει ότι εξελίσσεται και μαζί. Δεν βαλτώνει και δεν επαναπαύεται σε καταστάσεις που απλώς το βολεύουν. Και αυτό γιατί συνειδητοποιούν και οι δύο ότι οι ανάγκες και τα θέλω και των δύο είναι το ίδιο σημαντικά, αν θέλουν να πάνε μπροστά ως προσωπικότητες αλλά και ως ζευγάρι.

Αποκτάτε υπερβολική οικειότητα

Με την πάροδο του χρόνου, οι ντροπές ανάμεσα στο ζευγάρι εξαφανίζονται! Αφήνετε την πόρτα του μπάνιου ανοιχτή, κυκλοφορείτε με τρύπιες και πρόχειρες πυτζάμες μέσα στο σπίτι και πλέον δεν αισθάνεστε άσχημα αν… μυρίζετε λίγο περίεργα μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά. Θα τολμούσατε να κάνετε κάτι από αυτά στην αρχή της σχέσης σας; Μάλλον όχι! Το πιθανότερο είναι να μην πιστεύατε ούτε και εσείς ότι θα καταλήγατε έτσι….

Από Μαρία Κωνσταντοπούλου

Οι φωτογραφίες είναι δημιούργημα του Κορεάτη καλλιτέχνη Puuung.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: mama365.gr

Ροή Ειδήσεων