• Αναζήτηση

Πύργος: 14χρονη έχασε γονείς, παππού και τώρα τον θείο που την φρόντιζε

. Είναι φορές που η μοίρα παίζει πολύ άσχημα παιχνίδια σε ορισμένους ανθρώπους… Που τους δείχνει το πιο σκληρό πρόσωπό της και που σίγουρα κανείς μας δεν θα ‘θελε να αντικρίσει.

Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί και ένα κορίτσι μόλις 14 ετών από τον Ελαιώνα του Πύργου που μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχασε και τους δύο γονείς της ανεπάντεχα και μόλις χθες έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και ο θείος της μικρής, ο οποίος είχε γίνει μάνα και πατέρας μαζί και είχε αναλάβει την κηδεμονία της.

Η τραγική ιστορία της 14χρονης ξεκινά με τον χαμό του πατέρα της, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο χωράφι του που είχε πάει για τις αγροτικές του εργασίες. Μερικά χρόνια μετά, η μικρή έχασε ξαφνικά και τη μητέρα της. Μάλιστα τη μοιραία εκείνη νύχτα που έφυγε από τη ζωή, κοιμόντουσαν στο ίδιο κρεβάτι. Η ζωή της άλλαξε για πάντα, με τον παππού της και τον θείο της να αναλαμβάνουν από κοινού να τη φροντίσουν και να τη μεγαλώσουν.

 

Όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια, αφού λίγο καιρό αργότερα της χτύπησε ξανά την πόρτα και πήρε από κοντά της και τον παππού της. Μέχρι εδώ, θα πίστευε κανείς πως διαβάζει ιστορία μυθοπλασίας

 

Κι όμως, τα όσα δραματικά περιγράψαμε έχουν συμβεί στη ζωή ενός 14χρονου κοριτσιού, το οποίο σήμερα, καλείται να αποχαιρετήσει και τον θείο της, αδελφό της μητέρας της, ο οποίος «έσβησε» χθες στον ύπνο του… Όπως μαθαίνουμε, ο 50χρονος άνδρας εντοπίστηκε χθες το πρωί, περίπου στις 6:30, νεκρός μέσα στο ίδιο του το σπίτι από συγγενικό του πρόσωπο.

 

Ο ίδιος άμεσα κάλεσε σε βοήθεια ειδοποιώντας το ΕΚΑΒ. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο «Ανδρέας Παπανδρέου», όμως ήταν ήδη πολύ αργά, αφού εκεί οι γιατροί, απλά, διαπίστωσαν το θάνατό του. Άνθρωπος – βιοπαλαιστής ο Γιώργος Μπαμπίλης, αγαπητός και δοτικός που προσέφερε στην τοπική κοινωνία και μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για εκείνον όλοι όσοι τον γνώριζαν.

Τα τελευταία χρόνια ασχολούνταν με γεωργικές εργασίες ενώ συμμετείχε και σε τοπικές-ερασιτεχνικές ομάδες ποδοσφαίρου. Συγγενείς, συγχωριανοί και φίλοι θα τον αποχαιρετήσουν για το πιο μακρινό του ταξίδι, σήμερα το πρωί στις 11:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στον Ελαιώνα.

Πηγή: patrisnews.com

Ροή Ειδήσεων