• Αναζήτηση

Πύργος: Προφυλακίστηκε ο 65χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 7χρονη

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε σήμερα μετά την απολογία του ενώπιον της Ανακρίτριας Ηλείας ο 65χρονος κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικη.

Στο πλαίσιο της κύριας ανάκρισης, ο φερόμενος ως δράστης απολογήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Ανακρίτρια για τις βαρύτατες κατηγορίες που αποδόθηκαν, η οποία στην συνέχεια διέταξε την προσωρινή κράτηση του 65χρονου με την σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελέως.

Στον κατηγορούμενο είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, γενετήσια πράξη με ανήλικη και κατάχρηση ανήλικης, πράξεις που διώκονται σε βαθμό κακουργήματος. Είχε προηγηθεί καταγγελία συγγενικού προσώπου της επτάχρονης, σε βάρος της οποίας κατηγορείται ότι τέλεσε τα παραπάνω αδικήματα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό φέρεται να συνέβη στο σπίτι της οικογένειας της ανήλικης σε οικισμό τοπικής κοινότητας του Δήμου Πύργου, στο οποίο βρισκόταν και ο κατηγορούμενος, καθώς ήταν άτομο φιλικό προς τον οικογενειακό κύκλο. Οι πράξεις του 65χρονου έγιναν αντιληπτές από τη γιαγιά της επτάχρονης η οποία προχώρησε στην καταγγελία ενώπιον των διωκτικών αρχών.

Το προανακριτικό έργο διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου που κατάφερε να συλλάβει τον 65χρονο.

Πηγή: patrisnews.com

Ροή Ειδήσεων