• Αναζήτηση

Street Food Event για την ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου Καλαμάτας «Κωνσταντίνος Ι. Καρέλιας»

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε και στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης, τοπικές επιχειρήσεις ενώνουν τις δυνάμεις τους και αναπτύσσουν κοινωνική δράση, με στόχο την προσφορά στην τοπική κοινότητα.

Με αφορμή την πρόσφατη έναρξη λειτουργίας της νέας στέγης της Κιβωτού του Κόσμου στην πόλη μας, της Κιβωτού του Κόσμου ΚαλαμάταςΚωνσταντίνος Ι.Καρέλιας» κι εκτιμώντας το έργο και τον αγώνα του πατέρα Αντώνιου, οι επιχειρήσεις The Meat Shop-Σύγχρονο Παραδοσιακό Κρεοπωλείο της οικογένειας Κουταβά και GRAIN-εταιρεία Marketing & Επικοινωνίας, ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Executive Chef  Χρήστο Κουμάντο του Διεθνούς Κέντρου Μεσογειακής Γαστρονομίας Καλαμάτας, ως διοργανωτές, για να υλοποιήσουν ένα Charity Street Food Event, την Τετάρτη 26 Μαΐου 2021.

Κατά τη διάρκειά του, η ομάδα του Chef Χρήστου Κουμάντου θα παρασκευάζει από τις 5μμ έως τις 9μμ, στις εγκαταστάσεις του The Meat Shop (Ακρίτα 106 και Πραξιτέλους στην Καλαμάτα), Street Food (burgers, hot dogs, κοτομπουκιές κ.ά.), που θα προσφέρεται έναντι συμβολικού τιμήματος, στους συμμετέχοντες που θα παραβρεθούν. Οι εισπράξεις καθ’ ολοκληρία, θα διατεθούν προς ενίσχυση του ταμείου της Κιβωτού του Κόσμου ΚαλαμάταςΚωνσταντίνος Ι. Καρέλιας».

Στη διοργάνωση, αρωγοί της προσπάθειας ως χορηγοί σε είδη, έχουν ταχθεί οι επαγγελματίες & επιχειρήσεις της πόλης μας:

ΒΡΥΩΝΗΣ-αντιπροσωπείες/αναψυκτικά, ICESKOULεταιρεία διανομής πάγου, ΣΙΑΜΠΗΣ-χονδρεμπόριο φρούτων/λαχανικών, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-χονδρεμπόριο φρούτων/λαχανικών, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-αρτοποιία, ΓΕΥΣΕΙΣ ΘΥΜΙΣΕΣ-Κουκούτσης, MAMELLADA γλυκόξινες μαρμελάδες τσάτνεϊ και FRAGORITA-χυμός από μεσσηνιακά φραγκόσυκα. 

Ροή Ειδήσεων