• Αναζήτηση

Συγκλονιστικό ξέσπασμα πατέρα που έχασε «άδοξα» την 28χρονη κόρη του (video)

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του πατέρα 28χρονης αγνοούμενης, η οποία βρισκόταν στο μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη.

Ο πατέρας συντετριμμένος με δάκρυα στα μάτια περιγράφει τον εφιάλτη που ζει ο ίδιος και η οικογένειά του μετά τον χαμό της κόρης του.

Μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1 τα λόγια του «τσακίζουν».

«Περιμένω να μου τηλεφωνήσουν από την Αστυνομία ότι ταυτοποιήθηκε μέσω DNA η σορός της κόρης μου. Να την παραλάβω στο κουτί. Δεν αντέχω άλλο πόνο. Κι εγώ και όλοι οι υπόλοιποι που είμαστε μέσα. Όλοι έχουν χάσει παιδιά… Φοιτητές… Την αφρόκρεμα ενός κράτους. Όλα αυτά τα παιδιά είχαν φιλοδοξίες στη ζωή τους.

Μπήκε στο τρένο το κορίτσι μου και το παίρνω στην κάσα. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω. Συγγνώμη που είμαι φορτισμένος. Μάλλον θα χαπακωθώ κι εγώ για να είμαι πιο ήρεμος. Έχω άλλα δύο παιδιά. Όπως και τα δάχτυλα, όποιο και να αγγίξεις, τον ίδιο πόνο έχει», είπε.

Και πρόσθεσε: «Έχω φίλο ψυχίατρο στην Κρήτη. Μιλάμε μαζί του. Μας είπε να λέμε ότι έχει πάει ταξίδι για να απαλύνουμε τον πόνο. Πρέπει να βρω δύναμη γιατί υπάρχουν πίσω άνθρωποι που με χρειάζονται».

Το πλήρωσε το εισιτήριο δεν ήταν λαθρεπιβάτης. Αυτοί με τι την πλήρωσαν; Με το να την σκοτώσουν; Εγώ τι θα παραλάβω στο κουτί; Χέρια, πόδια, κρέατα; Δεν πήγα σε κρεοπωλείο. Μια όμορφη κοπέλα, πλήρωσε το εισιτήριο της. Εκείνοι τι έκαναν για το επιβατικό κοινό; Τους σκοτώσανε; Δεν είναι μόνο η δική του κόρη», τόνισε.

Ροή Ειδήσεων