• Αναζήτηση

Συγκλονίζει ο πατέρας της Τοπαλούδη – «Η Ελένη είχε καταγγείλει βιασμό στις Αρχές και την έδιωξαν»

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία από τη νέα δολοφονία που σημειώθηκε στην Ελλάδα, με έναν 39χρονο να δολοφονεί την 28χρονη Κυριακή έξω από Αστυνομικό Τμήμα στους Αγίους Αναργύρους το βράδυ της Δευτέρας.

Ξέσπασε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης Τοπαλούδης αναφερόμενος στη νέα γυναικοκτονία, έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Συγκεκριμένα ο Γιάννης Τοπαλούδης μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ συγκλόνισε με τα λόγια του.

«Δυστυχώς δεν θα είναι η τελευταία δολοφονία, η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο δυσάρεστη, η κατάσταση χειροτερεύει ολοένα και περισσότερο. Αν δεν πάρουμε κάποια μέτρα για να αντιμετωπίσουμε την συνεχόμενη και αυξανόμενη βία θα έχουμε μία τεράστια πυρηνική έκρηξη και θα έρθει από την ίδια την κοινωνία. Δεν μπορεί να δεχόμαστε τέτοιες καταστάσεις», είπε αρχικά ο Γιάννης Τοπαλούδης.

«Τον Δεκέμβριο του 2017 είχε γίνει βιασμός στην Ελένη μας, πήγε στην αστυνομία το κατήγγειλε το συμβάν και ο αστυνομικός και ο αξιωματικός που είχαν υπηρεσία της είπαν ”πήγαινε να βρεις το βίντεο και έλα μετά να κάνεις την καταγγελία”. Υπάρχουν αστυνομικοί που είναι ήρωες, δεν είναι όλοι ίδιοι. Αν ήταν το δικό τους παιδί έτσι θα το διώχνανε;», πρόσθεσε.

«Εύχομαι κάποια στιγμή τα ισόβια γιαυτούς τους ειδεχθής δολοφόνους να γίνουν ισόβια», υπογράμμισε.

«Έχουν περάσει έξι χρόνια αλλά ο πόνος “δεν σβήνει ποτέ”. Είναι σαν να μην πέρασε ούτε ένα λεπτό. Η διάρκεια και η περίοδος της ζωής της οικογένειας ενός θύματος χωρίζεται σε δύο περιόδους, την διάρκεια πριν τη δολοφονία του παιδιού και στην μετά τη δολοφονία του παιδιού που επέρχεται ο ψυχικός θάνατος», συμπλήρωσε.

Ροή Ειδήσεων