• Αναζήτηση

Τριαντόπουλος για μπάζωμα στα Τέμπη: Δεν έδωσα καμία εντολή –Δεν συμμετείχα στις συνεδριάσεις του συντονιστικού

Στα σενάρια που τον θέλουν να είναι το πρόσωπο που έδωσε την εντολή για το μπάζωμα στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, απάντησε ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης, Χρήστος Τριαντάπουλος.

«Δεν έδωσα εντολές για κάτι, δεν είχα τέτοιο ρόλο ούτε αρμοδιότητα, δεν συμμετείχα στις συνεδριάσεις του συντονιστικού. Δεν αναφέρομαι στην εξώδικη απάντηση Αγοραστού», τόνισε ο κ. Τριαντάπουλος.

Η απάντηση Τριαντόπουλου στη Βουλή
Συγκεκριμένα, απαντώντας στην Ολομέλεια της Βουλής σε ερώτηση του βουλευτής της ΕΛΛΥΣΗΣ, Κ. Μπούμπα, ο κ. Τριαντόπουλος είπε: «Οι ισχυρισμοί αυτοί δεν έχουν σχέση με πραγματικότητα. Οι αρμόδιοι που συμμετείχαν στο συντονιστικό μετά το αίτημα πυροσβεστικής αποφάσισαν τις παρεμβάσεις για τη διαμόρφωση του χώρου για ένα τέτοιο μεγάλο δυστύχημα. Οι λεπτομέρειες έχουν απαντηθεί από αυτούς που είχαν υπηρεσιακή ευθύνη στο πεδίο για να προχωρήσουν οι έρευνες και εντοπιστούν τα θύματα. Διαμόρφωσαν το χώρο όπως οι ίδιοι έκριναν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα και όχι εντολές. Προχώρησαν σε ενέργειες για να ολοκληρώσουν το έργο τους, να ολοκληρώσουν την έρευνα και ν’ ανταποκριθούν στην αγωνία συγγενών».

Ροή Ειδήσεων