• Αναζήτηση

Τρίπολη: Ασφαλτόστρωση στην οδό Καλλινίκου Καστόρχη – Ακολουθούν οι δρόμοι της Κάρτσοβας και του Πανεπιστημίου (video)

Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ασφαλτόστρωση στον δρόμο Καλλινίκου Καστόρχη.  Αυτό το διάστημα στην πόλη μας, βρίσκεται σε εξέλιξη εργολαβία για ασφαλτόστρωση δρόμων προϋπολογισμού 200.000 ευρώ  και πολλοί δρόμοι ήδη όπως η Λαγοπάτη έχουν καλυφθεί με καινούργια άσφαλτο.

 

Ο δήμαρχος Τρίπολης Κ. Τζιούμης μαζί με τον αντιδήμαρχο Καθημερινότητας κ. Αλέξανδρο Κανελλόπουλο βρέθηκαν στην περιοχή, για να επιβλέψουν το έργο.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι πολλοί δρόμοι της πόλης μας δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση και δίκαια οι πολίτες διαμαρτύρονται. Είναι δύσκολο όμως να γίνουν εργασίες σε όλους τους δρόμους, καθώς οι οικονομικοί πόροι είναι περιορισμένοι. Παρ’όλα αυτά ο  .Κ. Τζιούμης επεσήμανε ότι ο δήμος προσπαθεί όλα αυτά τα τρία χρόνια να κάνει εργολαβίες ασφαλτοστρώσεων, ώστε το οδικό δίκτυο της πόλης μας να βελτιώνεται. Η επιλογή των δρόμων στους οποίους εκτελούνται τα έργα γίνεται με βάση την μεγάλη κυκλοφορία που συναντά κανείς σε αυτούς και την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

«Με τις οικονομικές δυνατότητες που έχουμε θα προσπαθούμε συνεχώς να φτιάχνουμε νέες ασφαλτοστρώσεις, ώστε τα επόμενα χρόνια να αποκατασταθεί το μεγαλύτερο μέρος των δρόμων»

Όσον αφορά τις εργασίες του Φυσικού αερίου, ο δήμαρχος ανέφερε ότι αφού ολοκληρώνονται αυτές, έπειτα ο δήμος προχωρά στην ασφαλτόστρωση των δρόμων. Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί η οδός Λαγοπάτη.

Με την σειρά του δηλώσεις έκανε και ο κ. Κανελλόπουλος. Ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας επεσήμανε ότι γίνεται προσπάθεια οι ασφαλτοστρώσεις να πραγματοποιηθούν σε όλες τις συνοικίες της πόλης.

«Οι υποδομές να καλυτερεύσουν σε όλες τις συνοικίες. Έχουμε δει κάποιος δρόμους στον Άγιο Παντελεήμονα, θα πάμε και στην Κάρτσοβα καθώς και στην περιοχή του Πανεπιστημίου με ότι υπόλοιπα υπάρχουν να φτιάξουμε και εκεί κάποιους δρόμους»

Ροή Ειδήσεων