• Αναζήτηση

Αλλαγή Διοίκησης στην 77 Μονάδα Επιστράτευσης Καλαμάτας

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024, η Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής της Διοίκησης της 77 Μονάδας Επιστράτευσης, στο Στρατόπεδο της Καλαμάτας. Συγκεκριμένα, με την παρουσία του Διοικητή της Διεύθυνσης Επιστρατεύσεως Ταξίαρχου (ΠΖ) Γεωργίου Ζησέκα, ο αποχωρήσας διοικητής Συνταγματάρχης (ΠΖ) Πέτρος Κουλέτσης παρέδωσε τη διοίκηση στον Συνταγματάρχη (ΠΖ) Παναγιώτη Κωνσταντάκη νέο διοικητή της Μονάδας.

Στο πλαίσιο της τελετής αναπέμφθηκε Δοξολογία και δέηση, στον αύλειο χώρο του Διοικητηρίου, υπέρ υγείας και ευοδώσεως του έργου των Διοικητών, αποχωρήσαντος και παραλαβόντος, από τον Πρωτοσύγκελλο της Ι.Μ. Μεσσηνίας, Αρχιμανδρίτη Φίλιππο Χαμαργιά, πλαισιωμένου από τον Διάκονο Θεόφιλο Κυριάκο και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης και παραλαβής. Ο Πρωτοσύγκελλος μετέφερε και στους δυο Διοικητές τις ευχές και την αγάπη του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου και ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο τους.

Παρέστησαν ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Αθ. Βασιλόπουλος, ο Αντι-περιφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Ευστ. Αναστασόπουλος, ο Διοικητής της 120 ΠΕΑ Σμήναρχος (Ι) Δημήτριος Κοκώνης, ο Διοικητής του 9ου Σ.Π. Συνταγματάρχης (ΠΖ) Δημ. Λυμπερέας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μεσσηνίας κ. Αθ. Χριστόπουλος, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μεσσηνίας κ. Αθ. Κατσαφάδος, ο Λιμενάρχης Καλαμάτας κ. Νικόλαος Κωνσταντέλλης, εκπρόσωποι των Ενώσεων Αποστράτων κ.α.

Ροή Ειδήσεων