• Αναζήτηση

Αναταράξεις στο ΠΑΣΟΚ και συζήτηση «περί ηγεσίας» -Επίθεση Δουδωνή στη Νάντια Γιαννακοπούλου

Ανεβαίνουν οι τόνοι στο ΠΑΣΟΚ λίγες μόλις ώρες μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ευρωκάλπης, αφού τα αποτελέσματα δεν ήταν καθόλου ενθαρρυντικά για τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής του κόμματος Παναγιώτης Δουδωνής εξαπέλυσε επίθεση κατά της Νάντιας Γιαννακοπούλου, με αφορμή δηλώσεις της ότι την επόμενη μέρα όλα τα ζητήματα -ακόμη και η ηγεσία- θα πρέπει να τεθούν προς συζήτηση στη Χαρ. Τρικούπη.

«Η Νάντια Γιαννακοπούλου είχε έτοιμη δήλωση» αναφορικά με το αν θα τεθεί θέμα προέδρου, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δουδωνής μιλώντας στον ΑΝΤ1. Ο κ. Δουδωνής άφησε μάλιστα αιχμές κατά της κ. Γιαννακοπούλου, αποδίδοντας μερίδιο ευθύνης για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών για το ΠΑΣΟΚ, αναφέροντας ότι στο κόμμα υπάρχει «επί 8 μήνες μια υποτροπιάζουσα συζήτηση εσωστρέφειας, με συγκεκριμένο στόχο», συμπληρώνοντας ότι «δεν βγήκε και το αποτέλεσμα που ήθελε η κ. Γιαννακοπούλου γιατί ανεβήκαμε».

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Γιαννακοπούλου, νωρίτερα μιλώντας στο Action24, είχε σημειώσει ότι στο ΠΑΣΟΚ «όλα είναι προς συζήτηση», ακόμη και το αν θα τεθεί θέμα ηγεσίας. «Στα όργανα δεν μπορείς να πας και να πεις ότι η ατζέντα είναι προδιαγεγραμμένη και κλειστή. Θα πάμε πρωτίστως να μιλήσουμε για πολιτικές. Αλλά στα δημοκρατικά κόμματα όλα είναι ανοιχτά», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Σε ερώτηση για το εάν τίθεται θέμα αρχηγού, η κ. Γιαννακοπούλου είχε δηλώσει χτες, μιλώντας και στον ΣΚΑΪ, ότι «οφείλουμε να τα συζητήσουμε όλα. Οταν λέμε όλα, εννοούμε όλα».

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τις σημερινές δηλώσεις Δουδωνή, η κ. Γιαννακοπούλου απάντησε μέσω του protothema.gr τα εξής: «Δεν θέλω να σχολιάσω απαράδεκτες δηλώσεις. Ο διάλογος στο ΠΑΣΟΚ δεν ποδηγετείται. Είμαστε βαθιά δημοκρατικό κόμμα και θα συζητήσουμε έτσι η αλλιώς τα συμπεράσματα της πορείας μας όπως αποκρυσταλλωθήκαν στο εκλογικό αποτέλεσμα το οποίο καταγράφηκε».

No posts selected!

Ροή Ειδήσεων