• Αναζήτηση

Φρίκη στο Λουτράκι: Πέταξε γάτα από τον 5ο όροφο και βρήκε τραγικό θάνατο

Αποτροπιασμό προκαλεί είδηση ότι στο κέντρο της πόλης του Λουτρακίου ένας 62χρονος που διέμενε σε διαμέρισμα πέμπτου ορόφου πολυκατοικίας πέταξε την γάτα Ρωσίδας υπηκόου στο κενό, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό της.

Σύμφωνα με το protothema.gr, το κίνητρο αυτής της ενέργειας ήταν η αντιπαράθεση που είχε ο 62χρονος με την Ρωσίδα ένοικο του διπλανού διαμερίσματος για τις γάτες που είχε στο σπίτι της. Της έκανε διαρκώς παρατηρήσεις ότι δήθεν γέμιζαν με ακαθαρσίες την πολυκατοικία και τους κοινόχρηστους χώρους της και γενικώς ενοχλούνταν από την παρουσία τους.

Μάλιστα, ο 62χρονος φέρεται να είχε απειλήσει στο παρελθόν την Ρωσίδα ένοικο πως «εάν δεν μαζέψει τις γάτες της θα ‘χει κακά ξεμπερδέματα μαζί του».

Οι απειλές του πραγματοποιήθηκαν χθες όταν ο 62χρονος άρπαξε στα χέρια του μια από τις γάτες που βρίσκονταν στο μπαλκόνι της Ρωσίδας ενοίκου και είχε πλησιάσει το δικό του μπαλκόνι και την πέταξε στο κενό. Η γάτα σκοτώθηκε και η ιδιοκτήτριά της ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Ο δράστης συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα. Εις βάρος του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων