• Αναζήτηση

Η Alpha Bank στηρίζει τις προσπάθειες των Εθελοντών της Ο.Α.Κ. 4Χ4 ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Στην παράδοση ενός καινούργιου πυροσβεστικού οχήματος τύπου Pick Up 4X4 προς την Ο.Α.Κ. 4Χ4 Μεσσηνίας, προέβη στις 04/05 σε ειδική τελετή, η ALPHA BANK.

Πιο συγκεκριμένα, η Διοίκηση της ALPHA BANK στα πλαίσια της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης της Τράπεζας και της πρωτοβουλίας ‘’Μαζί με στόχο το περιβάλλον’’, με σκοπό την ενίσχυση της επιχειρησιακής δυνατότητας εθελοντικών ομάδων της χώρας μας που έχουν να επιδείξουν έντονη δραστηριότητα και προσφορά στον τομέα της δασοπυρόσβεσης, επέλεξε την Ο.Α.Κ. 4Χ4 Μεσσηνίας μαζί με άλλες πέντε ομάδες προερχόμενες από Αττική, Λουτράκι και Εύβοια, προκειμένου να χρηματοδοτήσει πλήρως την αγορά ενός πυροσβεστικού οχήματος τύπου «ντακότα».

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 4/5 στην Αθήνα, στο Ζάππειο Μέγαρο, η ALPHA BANK, παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ελλάδας κ. Χρήστου Στυλιανίδη, του προέδρου της τράπεζας κ. Βασίλη Ράπανου, του Υποστράτηγου του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Ιωάννη Σταμούλη και άλλων επισήμων, παρέδωσε τα οχήματα στις εθελοντικές ομάδες που επελέγησαν. Όπως ειπώθηκε, η ενίσχυση των συγκεκριμένων εθελοντικών ομάδων αποτελεί ενέργεια αναγνώρισης του σπουδαίου έργου και της σημαντικής προσφοράς τους στον τομέα της δασοπυρόσβεσης και συμβολίζει την αναγνώριση στο «πρόσωπό» τους, της προσφοράς γενικότερα του κινήματος του εθελοντισμού.

Έτσι, η αντιπροσωπεία της Ο.Α.Κ. 4Χ4 Μεσσηνίας με επικεφαλής τον πρόεδρό της Κωνσταντίνο Βλαχονικολό, παρέλαβε χτες ένα καινούργιο και πλήρες εξοπλισμένο Πυροσβεστικό όχημα MITSUBISHI L200, 4X4 με το οποίο από σήμερα ενισχύθηκε ο στόλος της.

Την αποστολή της Ο.Α.Κ. εκ μέρους του Δημάρχου Καλαμάτας , συνόδευσε, καθώς επίσης στην εκδήλωση, απηύθυνε και σύντομο χαιρετισμό , ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαμάτας κ. Ιωάννης Ζαφειρόπουλος.

Ροή Ειδήσεων