• Αναζήτηση

Η επετειακή εμφάνιση με του Αστέρα Τρίπολης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου (video)

Η επετειακή εμφάνιση με του Αστέρα Τρίπολης για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση με το τόσο έντονο ιστορικό υπόβαθρο γεμίζει με υπερηφάνεια και συγκίνηση τους φιλάθλους και ασφαλώς κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις.

 

Την Παρασκευή 26 Μαρτίου, σε μία συμβολική για την ομάδα μέρα, αφού σήμερα ο Αστέρας γίνεται 90 χρονών, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος και ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Κενές παρέδωσαν την επετειακή φανέλα στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

 

Ο κ. Νίκας δέχτηκε με χαρά την φανέλα και μίλησε για την υποδειγματική πορεία του Αστέρα, συγχαίροντας την διοίκηση της ομάδας, τον πρόεδρο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

 

«Η περιφέρειά μας υστερεί σε θέματα αθλητικών υποδομών, εγώ υπόσχομαι ότι με την ολοκλήρωση της θητεία μας θα παραδώσω στα παιδιά που αθλούνται χώρους για όλα τα αθλήματα, που θα είναι πολύ καλύτεροι από αυτούς που υπάρχουν σήμερα» ε΄ίπε.

 

Ο κ. Μποροβήλος μετέφερε τις ευχές των Μπάκου – Καϋμενάκη, και δήλωσε ότι ευελπιστεί σε μια αγαστή συνεργασία Αστέρα και Περιφέρειας.

Ροή Ειδήσεων