• Αναζήτηση

Καλαμάτα: Δικαίωση για την ένσταση με Βέροια

Τη δικαίωση της Καλαμάτας στην υπόθεση της ένστασης του αγώνα της με τη Βέροια που είχε διεξαχθεί στις 8 Μαρτίου αποφάσισε την Πέμπτη (2/7) το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της SL2/FL.

Το τελευταίο, δικαίωσε τη «Μαύρη Θύελλα» και της κατακύρωσε το παιχνίδι με την ημαθιώτικη ομάδα με 3-0, επιβάλλοντας παράλληλα στη «Βασίλισσα του Βορρά» χρηματικό πρόστιμο ύψους 4.000 ευρώ, ενώ της αφαιρούνται και τρεις βαθμοί από το φετινό πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε ότι η Καλαμάτα είχε καταθέσει ένσταση λόγω της συμμετοχής του Στέλιου Μαραγκού στο παιχνίδι των δύο ομάδων, το οποίο είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο με 1-1, με τον παίκτη να αγωνίζεται παρότι τιμωρημένος. Από την πλευρά της η Βέροια υποστήριξε ότι η κάρτα αυτή είχε καταλογιστεί σε άλλον παίκτη και ότι το λάθος έγινε στο φ.α. της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της SL2/FL:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

1) ΔΕΧΕΤΑΙ την ένσταση της ΠΑΕ Καλαμάτα (αγώνας με ΠΑΕ Ν.Π.Σ. Βέροια, 8/3/2020).

ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον αγώνα υπέρ της ΠΑΕ Καλαμάτα με σκορ 3-0
ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Ν.Π.Σ. Βέροια χρηματική ποινή ύψους τεσσάρων χιλιάδων (4.000€) ευρώ

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την αφαίρεση τριών (3) βαθμών για την ΠΑΕ Βέροια από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος Football League, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

2) Συνεκδικάζει την αίτηση του ποδοσφαιριστή Στυλιανού Μαραγκού και την κύρια παρέμβαση της ΠΑΕ Καλαμάτα
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την αίτηση
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την κύρια παρέμβαση».

Ροή Ειδήσεων