• Αναζήτηση

Κιβωτός του Κόσμου: Πρώην παιδαγωγός της δομής στην Καλαμάτα επιβεβαιώνει δημόσια την κατάθεση του 19χρονου

Η πρώην παιδαγωγός της δομής στην Καλαμάτα, την οποία επικαλείται στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς του Ανηλίκων ο 19χρονος για τις ημέρες και τα έργα του πατρός Αντωνίου μίλησε στο protothema.gr.

Συγκεκριμένα, πρώην υπάλληλος στη δομή της Καλαμάτας επιβεβαιώνει τα όσα έχει πει στην κατάθεσή του ο 19χρονος, καθώς σημειώνει ότι «το παιδί δεν είπε ψέματα. Δεν είπε κάτι παραπάνω ούτε κάτι λιγότερο, από αυτά τα οποία ήταν η αλήθεια. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο».

Η παιδαγωγός, επίσης αναφέρει: «Ό,τι είχα να πω, το έχω πει εκεί που πρέπει. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να πουν πράγματα, όμως δεν μπορώ να σας δώσω τα ονόματά τους. Είχα απολυθεί καιρό πριν. Και ακριβώς επειδή ήμουν εκεί που ήμουν, τα παιδιά με εμπιστεύονταν και επειδή ήμουν απομακρυσμένη από τη δομή μπορούσαν να μου μιλήσουν άνετα».

 

– Με το παιδί έχετε επαφή; Σας είχε πει κάποια πράγματα. Και συγκεκριμένα στην κατάθεσή του, που αποκάλυψε το «ΘΕΜΑ», αναφέρει τα εξής: «Μιλώντας τηλεφωνικά με πρώην παιδαγωγό της δομής στην Καλαμάτα, στην οποία και είπα για την παρενόχληση από τον πατέρα, μου είπε ότι κάτι είχε υποψιαστεί για μένα, καθώς έβλεπε ότι κλεινόμασταν πολλές ώρες στο δωμάτιο με τον πατέρα Αντώνιο».

– «Το παιδί δεν είπε ψέματα. Δεν είπε κάτι παραπάνω ούτε κάτι λιγότερο από αυτά τα οποία ήταν η αλήθεια. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο».

– Είχατε υποψιαστεί πράγματα γι’ αυτό τον άνθρωπο;

– «Δεν θα ήθελα να μιλήσω τηλεφωνικώς, δεν θα ήθελα να πω κάτι. Θέλω να καταλάβετε λίγο και την θέση μου. Είμαι μάνα με δύο παιδιά, δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω, γιατί διαστρεβλώνονται πολλά. Να γίνουν και κάποιες άλλες καταθέσεις και ίσως κάποια στιγμή μιλήσουμε. Στην παρούσα φάση δεν θα ήθελα να βγει κάτι παραπάνω».

– Έχετε κληθεί από τις αρμόδιες αρχές για να καταθέσετε; Γιατί προφανώς η κατάθεσή σας είναι πολύ σημαντική.

– «Αυτό το γνωρίζουν οι αρχές. Δεν θα σας απαντήσω. Αν έχω καταθέσει ή δεν έχω καταθέσει αυτό το γνωρίζουν αυτοί που πρέπει να το γνωρίζουν».

– Με τον δεκαεννιάχρονο έχετε επαφή;

– «Βεβαίως. Είμαστε δίπλα σε όλα τα παιδιά για ό,τι χρειαστούν. Είτε καταθέτουν είτε δεν καταθέτουν. Εμάς μας ενδιαφέρει να είναι καλά τα παιδιά».

– Ο 19χρονος σε τι κατάσταση βρίσκεται; Γιατί γνωρίζουμε ότι πιέστηκε πολύ για να καταθέσει και να ανοίξει το στόμα του.

– «Λογικό δεν είναι;».

 

Ροή Ειδήσεων