• Αναζήτηση

Μιλένα Αποστολάκη: Νιώθω έτοιμη να γίνω πρωθυπουργός

Το προφίλ της υποψηφιότητάς της στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θέλησε να αποδώσει η Μιλένα Αποστολάκη μιλώντας σήμερα στο Action24.

Ερωτηθείσα αν νιώθει έτοιμη να ηγηθεί του κόμματος δεδομένου ότι ο στόχος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι «εν δυνάμει πρωθυπουργός», εξέφρασε την ετοιμότητά της για κάτι τέτοιο. «Νιώθω έτοιμη για μια τέτοια θέση και αυτό δεν είναι μια λογική αλαζονική, του τύπου εγώ μπορώ καλύτερα», είπε αρχικά.

«Το κεντρο των πολιτικών αντιπαραθέσεων είναι η βουλή, εκεί ειναι η μεγάλη μάχη πάνω στην οποία κρίνονται πολιτικά ζητήματα»
«Έχω μια εμπειρία κοινοβουλευτική, είμαι βουλευτής, άρα είμαι μέσα στη βουλή γιατί θεωρώ οτι είναι ένα κομβικό ζήτημα αυτό», πρόσθεσε.

Για να εξηγήσει στη συνέχεια: «Το κέντρο των πολιτικών αντιπαραθέσεων είναι η βουλή, εκεί είναι η μεγάλη μάχη πάνω στην οποία κρίνονται πολιτικά ζητήματα, αλλά κρίνεται και η ετοιμότητα και η καταλληλότητα».

Μιλένα Αποστολάκη: Νιώθω ότι ο επόμενος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χωρας
«Άρα νιώθω ότι ο επόμενος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χωρας ως προς το μήνυμα την ελπίδα και την προσδοκία που γεννάει και μπορώ και θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις για να υπηρετήσω αυτό το στόχο της ετοιμότητας», είπε τέλος.

Ροή Ειδήσεων