• Αναζήτηση

Ο δίσκος «Mystic Emotions» της Χαριτίνης Πανοπούλου ταξίδεψε στην Τρίπολη (video)

Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ο δίσκος «Mystic Emotions» της τραγουδίστριας, στιχουργού και μουσικού Χαριτίνης Πανοπούλου στην πόλη μας, στο αγαπημένο δισκοπωλείο «Music Center».

Αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε στον χώρο, για να απολαύσει γνωστά αγαπημένα τραγούδια από μια νέα μελωδική φωνή και υπό τους ήχους της κλασικής κιθάρας.

Η μουσικός  Χαριτίνη Πανοπούλου είπε ότι είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την πόλη μας και έχει ευχαριστηθεί πολύ την φιλοξενία που της έχει προσφερθεί. Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κ. Σταύρο, ιδιοκτήτη του δισκοπωλείου της περιοχής για την ευκαιρία που της έδωσε να παρουσιάσει τον δίσκο της σε αυτό τον μοναδικό χώρο.

Ο δίσκος «Mystic Emotions» περιλαμβάνει κομμάτια καλλιτεχνών όπως οι Beatles, Police, Lana Del Rey και άλλων σε διασκευή του μουσικού Κωνσταντίνου Μάργαρη.

«Είχε πάρα πολύ δουλειά αυτός ο δίσκος από την πλευρά μου, γιατί παίζω σολιστικά αυτές τις υπέροχες διασκευές και ταυτόχρονα τραγουδάω» όπως μας είπε χαρακτηριστικά η Χαριτίνη.

Η κλασική κιθάρα και η φωνή  πρωταγωνιστούν σε αυτό τον δίσκο, δημιουργώντας μια   νέα μουσική πρόταση και καλύπτοντας ένα σημαντικό κενό στην δισκογραφία.

Παρόλο που αγαπά όλα τα κομμάτια του δίσκου εξίσου η Χαριτίνη ομολόγησε ότι το τραγούδι «Yesterday» των Beatles  και το «Dream On» των Aerosmith είναι από τα πιο αγαπημένα της. Μάλιστα αρκετά κομμάτια την συντρόφευσαν στην τρυφερή εφηβική ηλικία της.

Τέλος, αναφερθήκαμε και στην αυριανή συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο μαζί με τον δικό μας μουσικό από την Τρίπολη Στρατή Παναγιωτόπουλο.

«Πρόσφατα γνώρισα τον Στρατή και την δουλειά του μέσω του κ. Μάργαρη και είπαμε να συνεργαστούμε και να παρουσιάσουμε στην πόλη σας τραγούδια ο καθένας από την δισκογραφία του αλλά και πολλά τραγούδια Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών»

Μια «δημιουργική» αγωνία για την αυριανή συναυλία υπάρχει όπως μας είπε  η Χαριτίνη όμως πιστεύει ότι όλα θα πάνε καλά και μας καλεί όλους να βρεθούμε αύριο το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο στις 20:30  για να τραγουδήσουμε σαν μια παρέα.

 

 

Ροή Ειδήσεων