• Αναζήτηση

Ο Γιοκαρίνης αποκάλυψε την αιτία του καβγά με την σύζυγό του: «Τίποτα μωρέ ένα τσακωμουδάκι ήταν»

Στην εκπομπή της Δανάη Μπάρκα μίλησε ο Γιάννης Γιοκαρίνης μετά την περιπέτεια που είχε, όταν η σύζυγός του τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία. Ωστόσο, λίγο αργότερα η σύζυγός του ανακάλεσε την καταγγελία. Ο γνωστός τραγουδιστής μάλιστα, αποκάλυψε στην εκπομπή του MEGA τον λόγο του τσακωμού τους.

«Τίποτα μωρέ, ένας ψιλοτσακωμός για μία τρύπα στο τραπέζι που μου ζήτησε να κάνω το Σοφάκι και κι εγώ μέσα στην τεμπελιά μου, μέσα στο μυαλό μου, μάλλον, δεν είναι τεμπελιά. Μέσα στις σκέψεις που είχα στο μυαλό μου, αγχωμένος να τελειώσω αυτά που σου λέω, τις στουντιακές υποχρεώσεις λέω ‘’Άστο μωρέ, άστο’’ και μου λέει ‘’Όλο αναβολές Γιάννη’’. Ε και ξέρεις τώρα φωνή στη φωνή, αυτό ήταν. Ένα τσακωμουδάκι ήταν. Ανέβηκαν οι τόνοι, αλλά γράφτηκαν διάφορα μη χαρακτηρίσω τώρα πως… ανακρίβειές να το πω ευγενικά, που δεν ισχύουν. Ότι την έπιασα από τον λαιμό, γραφτήκανε κάτι που δεν ισχύουν με τίποτα», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ένα καβγαδάκι που ανέβασε τους τόνους. Από τον φόβο της πήρε τηλέφωνο, έτσι για να έρθουν ίσια – ίσα να γίνει μία σύσταση ας πούμε αλλά έλα που όταν ήρθαν μου είπαν ‘’Δεν γίνεται πρέπει να έρθετε μαζί’‘. Και μπήκαμε στο χορό. Αθώος ήμουν, αθωώθηκα, ορίστε. Ήμουν εκνευρισμένος και λέω άσε να κάνει ό,τι θέλει, δεν ήξερα τι έκανε. Ε μετά άκουσα που μίλαγε, άκουσα που ασχολήθηκε με κάτι που δεν θυμάμαι… Δεν πήρα χαμπάρι. Όταν χτύπησε το κουδούνι κι άνοιξα και ήρθαν τα παλικάρια, εκεί αυτό ήταν. Τώρα γελάμε, τώρα πεθαίνουμε στα γέλια».

Ροή Ειδήσεων