• Αναζήτηση

«Οδός καρδιάς» στην Τρίπολη: Περπατάμε μαζί, αλλάζουμε τρόπο ζωής και φροντίζουμε την καρδιά μας (video)

Το ΕΛ.Ι.ΚΑΡ. δημιουργεί την «Οδό Καρδιάς» και καλεί όλους τους πολίτες να την περπατήσουν μαζί!

Η πρωτοβουλία της ενέργειας «Οδός Καρδιάς» μας προσκαλεί να περπατήσουμε μαζί, φροντίζοντας τον εαυτό μας και ταυτόχρονα διασκεδάζοντας. Το ΕΛ.Ι.ΚΑΡ. εγκαινιάζει την Οδό της Καρδιάς στην Τρίπολη, με την αιγίδα του Δήμου Τριπόλεως και τη συνεργασία της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης και κάνει την αρχή για την αλλαγή στον τρόπο ζωής μας.

Με το μήνυμα «Οδός Καρδιάς. Περπατάμε μαζί. Φροντίζουμε την καρδιά μας. Αλλάζουμε τρόπο ζωής», το ΕΛ.Ι.ΚΑΡ. έχει στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών για τα πολλά και σημαντικά οφέλη της άσκησης του περπατήματος στη φύση. Το περπάτημα είναι μία εύκολη άσκηση, με εξαιρετικά, αποδεδειγμένα οφέλη για την υγεία της καρδιάς και γενικότερα. Δεν απαιτεί προπόνηση ή ειδικό εξοπλισμό, δεν κοστίζει και είναι κατάλληλο για κάθε ηλικία, ενώ γίνεται χαρά όταν μοιράζεται με την οικογένεια και τους φίλους. Γιατί σημασία δεν έχει μόνο να ζούμε, αλλά να ζούμε καλύτερα, απολαμβάνοντας υγεία και ποιότητα ζωής.

Φέτος το καλοκαίρι ξεκινάμε από την Τρίπολη το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 18:00 και συνεχίζουμε, με προτεραιότητα τη φροντίδα της καρδιάς μας!

Ροή Ειδήσεων