• Αναζήτηση

Ομολόγησε η θεία ότι κακοποίησε την 8χρονη -Κατηγορούσε εσκεμμένα τον παππού

Κακοποίηση από γυναίκα συγγενή (θεία) του 8χρονου κοριτσιού από τη Ρόδο φανερώνουν τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας στο πλαίσιο της έρευνας που διέταξε η Εισαγγελία Ρόδου.

Οι εξελίξεις δείχνουν, πλέον, ότι το παιδί κακοποιήθηκε με ανατριχιαστικό τρόπο, όταν γυναίκα-συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας ήθελε δήθεν να εξετάσει το κορίτσι που παρουσίαζε προβλήματα στα γεννητικά όργανα και να διαπιστώσει αν βιάστηκε.

Η ΕΡΤ Ν. Αιγαίου μάλιστα, επικαλούμενη ασφαλείς πληροφορίες, μεταδίδει ότι η θεία της 8χρονης, για την οποία καταγγέλθηκε βιασμός πριν από ημέρες, ομολόγησε στην αστυνομία ότι η ίδια ήταν υπεύθυνη για την ψευδή καταγγελία. Aναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Σημειώνεται ότι προηγήθηκε ενδελεχής έλεγχος όλων των στοιχείων της υπόθεσης από τις αρμόδιες Αρχές, ενώ ελήφθησαν και καταθέσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της rodiaki, πρόκειται για τη γυναίκα στο κινητό της οποίας εντοπίστηκαν εξαρχής οι φωτογραφίες της ανήλικης και οι οποίες -όπως αποκαλύφθηκε- είχαν ληφθεί προκειμένου με αυτές να «κερδίσει» κάποια χρήματα τόσο από τη μητέρα του παιδιού όσο και από τον παππού.

Όλα ξεκίνησαν όταν διαπιστώθηκε ότι υπήρχε ερεθισμός (πιθανώς λοίμωξη) στην περιοχή των γεννητικών οργάνων της ανήλικης. Η μητέρα της συζήτησε το θέμα αυτό με τη γυναίκα-συγγενή της και η τελευταία την έπεισε όχι μόνο να τη δει αλλά και να την «εξετάσει». Η συλληφθείσα θεία κακοποίησε την 8χρονη και υποστήριξε στη μητέρα του κοριτσιού ότι το παιδί της έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά, καθώς και ότι έχει γίνει καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Με αυτή την πρόφαση και λέγοντας ότι έχει κάποια γνωστή που δουλεύει στο «Χαμόγελο» η οποία θα μπορούσε να εξαφανίσει την καταγγελία για να μην πάρει διαστάσεις το θέμα, ζήτησε από τη μητέρα του κοριτσιού 200 ευρώ. Εκείνη δεν τα είχε, δεν μπόρεσε να της τα δώσει και ξεκίνησε το θρίλερ, στο οποίο ενεπλάκη και ο παππούς του παιδιού, ο οποίος κλήθηκε να καταθέσεις ως ύποπτος.

Η υπόθεση τελικά ξεδιάλυνε και αποκαλύφθηκε ότι ήταν μια σκευωρία που είχε στηθεί από τη θεία του κοριτσιού για να κερδίσει χρήματα από τους γονείς και τους παππούδες της 8χρονης.

Σύμφωνα με τη rodiaki, η γυναίκα φέρεται να έχει παραδεχτεί ένα μεγάλο μέρος των παραπάνω γεγονότων, και κυρίως την κακοποίηση του 8χρονου κοριτσιού αλλά και τις λοιπές καταγγελίες.

Για όλα τα στοιχεία αλλά και τις εξελίξεις που έχουν σημειωθεί έχει ενημερωθεί η αρμόδια εισαγγελέας Πρωτοδικών που χειρίζεται την υπόθεση και η οποία πρόκειται να δώσει «εντολές» για τις περαιτέρω ενέργειες που πρέπει να γίνουν.

Πηγή: www.iefimerida.gr

Ροή Ειδήσεων