• Αναζήτηση

Οπαδός της επίπεδης γης θα εκτοξευτεί με αυτοσχέδιο πύραυλο για να αποδείξει τη θεωρία του!

Η θεωρία της επίπεδης Γης είναι η νέα τρέλα της ανθρωπότητας, μόνο που μερικοί την έχουν πάρει πολύ στα σοβαρά.

Και κανείς τους πιο σοβαρά από τον 61χρονο οδηγό λιμουζίνας, Mike Hughes, ο οποίος σκοπεύει να αποδείξει έμπρακτα ότι η NASA αλλά και όλη η σύγχρονη επιστήμη μας λένε παραμύθια!

Ο «τρελός» Mike Hughes, όπως είναι γνωστός, είναι ερασιτέχνης αστρονόμος και μηχανικός και πέρασε τα τελευταία χρόνια φτιάχνοντας στο γκαράζ του έναν αυτοσχέδιο πύραυλο ώστε να αποδείξει περίτρανα πως σύσσωμη η επιστημονική κοινότητα δεν είναι παρά μια παρέα τσαρλατάνων.

fjyjyyjyhdgergref1

Στις επόμενες ημέρες, το Σάββατο συγκεκριμένα, ο Hughes θα μπει στον πύραυλό του και θα εκτοξευτεί στο… Διάστημα, ώστε να ανατρέψει αιώνες επιστημονικής προόδου και γνώσης. Θα κοιτάξει κάτω λοιπόν από ψηλά και θα δει τη Γη όπως είναι, έναν επίπεδο σφαιρικό δίσκο με ένα πελώριο τείχος πάγου γύρω του.

«Δεν πιστεύω στην επιστήμη», δήλωσε στο AP, «ξέρω από αεροδυναμική και δυναμική των ρευστών και πώς κινούνται τα πράγματα στον αέρα, για τα συγκεκριμένα μεγέθη των πυραύλων και για τις ωθήσεις. Αλλά αυτά δεν είναι επιστήμη, είναι απλές φόρμουλες. Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ επιστήμης και επιστημονικής φαντασίας»

Διαβάστε περισσότερα εδώ: newsbeast.gr

Ροή Ειδήσεων