• Αναζήτηση

Παπασταύρου – Μπρατάκος / Παραιτήθηκαν μετά την αποκάλυψη για τη συνάντηση με Βαγγέλη Μαρινάκη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά την αποκάλυψη της συνάντησης του Σταύρου Παπασταύρου και του Γιάννη Μπρατάκου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς οι δύο υπουργοί παραιτήθηκαν.

«Ο υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους.

Ο πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους» αναφέρει το Μαξίμου, ενώ κυβερνητικές πηγές σημειώνουν ότι «η συμμετοχή σε μια κοινωνική συνάντηση έστειλε το λάθος μήνυμα». Και στις δύο περιπτώσεις, η κυβέρνηση απέφυγε επιμελώς να πει το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν αποκαλύφθηκε πως οι δυο υπουργοί βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, σε στενού κύκλου κοινωνική εκδήλωση για τη γιορτή του, ενώ είχε προηγηθεί το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Βήματος για τη μονταζιέρα στα Τέμπη και οι ανακοινώσεις του Παύλου Μαρινάκη για «οργανωμένα οικονομικά συμφέροντα» που θέλουν να αποσταθεροποιήσουν την κυβέρνηση και τη χώρα.

Ο Παύλος Μαρινάκης σήμερα το μεσημέρι κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών έκανε λόγο για φιλική συνάντηση το βράδυ της Κυριακής, επιβεβαιώνοντας την αναφορά για τη συνάντηση των δύο υπουργών με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που έκανε δύο φορές στη Βουλή ο Νίκος Ανδρουλάκης, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στις κατηγορίες που του είχαν εκτοξεύσει κυβερνητικά στελέχη περί «θυρωρού» συμφερόντων.

https://www.avgi.gr/

Ροή Ειδήσεων