• Αναζήτηση

Παρέδωσαν τα κλειδιά των επιχειρήσεών τους οι καταστηματάρχες της εστίασης στην Τρίπολη (video)

Tα κλειδιά των καταστημάτων τους παρέδωσαν το πρωί της Τετάρτης 10 Φεβρουαρίου 2021 οι επιχειρηματίες του Συλλόγου Καφέ-Εστιατόρων Αρκαδίας κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης τους στην πλατεία Πετρινού στην Τρίπολη.

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή αφού μέσα σε μία ώρα 125 επιχειρηματίες είχα ήδη παραδώσει τα κλειδιά των επιχειρήσεων τους, με την προσέλευση να είναι αθρόα.

Σε δηλώσεις τους οι επιχειρηματίες εξέφρασαν για άλλη μια φορά την δυσαρέσκειά τους μετά και την δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη ότι ο ίδιος είναι πρόθυμος να τα πάρει, αλλά και την απόγνωσή τους λόγω των παρατεταμένων μέτρων που έχουν επιβληθεί όλο αυτό το διάστημα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο οι επιχειρηματίες ζήτησαν επιπλέον μέτρα στήριξης από την κυβέρνηση ή ένα άνοιγμα των καταστημάτων τους με προϋποθέσεις και αυστηρή τήρηση των μέτρων.

Οι επιχειρηματίες παρέδωσαν τα κλειδιά και υπέγραψαν δηλώσεις «πρώην επαγγελματία εστίασης» .

Τα κλειδιά που θα συγκεντρωθούν Πανελλαδικά θα αποσταλούν στην ομοσπονδία και στην συνέχεια αντιπροσωπεία 99 επαγγελματιών και ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΕ κάνοντας πορεία διαμαρτυρίας θα παραδώσουν το υλικό με ψήφισμα στο Μέγαρο Μαξίμου σε ημερομηνία που θα καθοριστεί.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις του κ. Αθανασιάδη Βασίλη, εκπροσώπου του Συλλόγου Καφεστιατόρων Αρκαδίας, του κ. Φράγκου ιδιοκτήτη της επιχείρησης «Μέντα», . Επίσης στην κάμερα του Μesogeiostv μίλησε ο κ. Α. Κυρίμης ιδιοκτήτης της επιχείρησης «Olive Green», η κυρία Κάββουρα Γεωργία από τον «Εξοχικό Κέντρο Ρ&Φ», ο κ. Σίδερης Σάββας ιδιοκτήτης καφέ «Savvas Caffee» στην Τρίπολη και ο κ. Κατσικερός, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Καφεστιατόρων Αρκαδίας.

 

Ροή Ειδήσεων