• Αναζήτηση

Πάτρα: Αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν σε μαθητές δημοτικού – «Αιμορραγούσαν, τρόμαξαν οι γονείς τους»

Άσχημη τροπή πήρε το παιχνίδι για παρέα τριών μαθητών του δημοτικού στην Πάτρα, που γινόταν, μάλιστα, υπό την επίβλεψη των γονέων τους. Το γνωστό… μπουγέλο μετά το τέλος της μαθητικής περιόδου μετατράπηκε σε εφιάλτη, αφού αδέσποτα σκυλιά τους επιτέθηκαν και δύο παιδιά οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο.

«Τα δύο από αυτά, καθώς αιμορραγούσαν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Οι γονείς τους τρόμαξαν πολύ. Το τρίτο παιδάκι είχε πιο επιφανειακό τραύμα και δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Τα σκυλιά, που ήταν 4-5, τα απομάκρυναν οι φύλακες του νοσοκομείου, οι οποίοι έκαναν ό, τι μπορούσαν, για να βοηθήσουν. Όπως είπαν, είναι ένα θέμα για το οποίο δεν μπορούν να κάνουν κάτι, καθώς εμπίπτει στην αρμοδιότητα του Δήμου η επίλυση του προβλήματος. Μας ενημέρωσαν, μάλιστα, ότι τα σκυλιά ήταν εμβολιασμένα», λέει η μητέρα στο thebest.

Οι επιθέσεις από αδέσποτα σκυλιά στον χώρο του Πανεπιστημίου είναι συχνό φαινόμενο, ενώ το συγκεκριμένο θέμα αποτελεί εδώ και χρόνια σημείο τριβής μεταξύ του Δήμου Πατρέων και της πρυτανικής αρχής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ροή Ειδήσεων