• Αναζήτηση

Σκοπευτικός Όμιλος Τρίπολης : Τα «Κολοκοτρώνεια» είναι πάλι εδώ με συμμετοχές από ολόκληρη την Πελοπόννησο (video)

Μετά από δυο χρόνια πανδημίας πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα «Κολοκοτρώνεια» στο δημοτικό Σκοπευτήριο Τρίπολης. Ένας επετειακός αγώνας στο πλαίσιο του τουρνουά trap που διοργανώνει ο Σκοπευτικός Όμιλος Τρίπολης. Να υπενθυμίσουμε ότι  η κατηγορία Trap αφορά κινούμενο στόχο, που εκτοξεύεται από την μηχανή μπροστά στο κέντρο του πεδίου και όχι από τους πύργους.

 

 

Αθλητές από την Αθήνα αλλά και πόλεις της Πελοποννήσου όπως Σπάρτη, Καλαμάτα, Γύθειο βρέθηκαν στο πολύ καλής ποιότητας δημοτικό σκοπευτήριο του δήμου μας για να πάρουν μέρος στον αγώνα. Ανάμεσα τους ξεχώρισε και ο αθλητής από την Τρίπολη κ. Μάρκος Γιαννόπουλος, ο οποίος κατάφερε με ένα χτύπημα του στον τελευταίο αγώνα να ανέβει στην Α’ Κατηγορία. Μιλώντας με τον πρόεδρο του Σκοπευτικού Ομίλου Τρίπολης  κ. Βασίλη  Κανελλόπουλο μας είπε ότι οι συμμετοχές ήταν πλήρεις και ο χώρος δεν μπορούσε να φιλοξενήσει άλλους αθλητές καθώς το ωράριο λειτουργίας είναι μέχρι τις 15:00.

«Είμαστε στα 24 άτομα, δεν μπορούμε να φιλοξενήσουμε άλλους, γιατί ήδη θα φτάσουμε στις τρεις ώρα στο ωράριο»

Ο κ. Κανελλόπουλος αναφέρθηκε και στα 65 χρόνια που κλείνει ο όμιλος φέτος.

Ειδικότερα νιώθει μεγάλη ευθύνη καθώς το σωματείο είναι ένα από τα παλαιότερα στην Ελλάδα, αφού αρχικά είχε ιδρυθεί το 1955 ενώ το 1957 μετονομάστηκε σε Σκοπευτικό Όμιλο Τρίπολης.

«Προσπαθούμε να τα βγάλουμε πέρα. Εδώ οι μηχανές είναι παλιές, προσπαθούμε να τις συντηρήσουμε. Πιστεύω φέτος έχει υποσχεθεί η Ομοσπονδία και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Παπαγεωργίου να μας βοηθήσει με ένα νέο σετ μηχανές»

Τέλος αναφορά έγινε και στην πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει με το δήμο Τρίπολης τόσο με τον  Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Ηλία Κούρο όσο και με τον δήμαρχο Τρίπολης Κ. Τζιούμη.

Μάλιστα ο δήμος είναι αυτός που χορήγησε τα όμορφα κύπελλα που θα δοθούν στους νικητές. Λόγω  του επετειακού αγώνα τα βραβεία φέρουν το λογότυπο του δήμου μας που είναι ο αείμνηστος στρατηλάτης Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Ροή Ειδήσεων