• Αναζήτηση

Στο Επιμελητήριο Αρκαδίας ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Γιώργος Στεργίου (video)

Στο Επιμελητήριο Αρκαδίας βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 9 Ιουλίου ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Γιώργος Στεργίου, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με μέλη του επιμελητηρίου και με στελέχη του κόμματος της ΝΔ.

 

Τον κ. Στεργίου συνόδευε ο κ. Βαλασόπουλος μέλος της επιτροπής, ενώ στην συνάντηση συμμετείχε και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης κ. Μαντάς, αλλά και ο κ. Τερζής.

Ο κ. Τρουπής μετά το πέρας της συνάντησης σε δηλώσεις του μίλησε για τα θέματα που συζητήθηκαν κατά την σύσκεψη, επισημαίνοντας ότι οι πολλές γνώσεις του κ. Στεργίου καθοδηγούν το Επιμελητήριο στην ανάπτυξη των ενεργειών τους.

Μας έδωσε ιδέες και προοπτικές για επόμενες κινήσεις επιμελητηριακές, που στόχο έχουν να βοηθήσουν την επιχειρηματικότητα της Αρκαδίας

Ο κ. Στεργίου αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τα στελέχη της διοίκησης του Επιμελητηρίου, χαρακτηρίζοντας πολύ ενδιαφέρουσα την συζήτηση σημειώνοντας ότι το Επιμελητήριο είναι πολύ δυναμικό, που οι άνθρωποί του έχουν όραμα και ξέρουν πώς θα βοηθήσουν την ιδιωτική πρωτοβουλία να επιτύχει καλύτερο αποτέλεσμα και ο ιδιωτικός τομέας να επενδύσει νέες θέσεις εργασίας που είναι το βασικό μέλημα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Τα θέματα τα οποία αναπτύχθηκαν είχαν να κάνουν με την πανδημία και με τις επιπτώσεις που υπάρχουν από την υγειονομική κρίση, αλλά και για το επιχειρηματικό δυναμικό της Αρκαδίας.

Ένα από τα θέματα τα οποία τέθηκαν στο τραπέζι των συζητήσεων ήταν η στήριξη των Επιμελητηρίων.

«Η Νέα Δημοκρατία είναι αρωγός στον Επιμελητηριακό θεσμό και πιστεύουμε ότι οι επιχειρηματίες βρίσκουν ένα στήριγμα στην δραστηριότητά τους και ό,τι παρεμβάσεις γίνονται από την πλευρά της κυβέρνησης και του κόμματος είναι προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης του θεσμού»

Ροή Ειδήσεων