• Αναζήτηση

Συγκλονίζει γυναίκα για την επίθεση από σκυλιά – «Θα μπορούσα να είμαι στη θέση της 50χρονης»

Λίγο παραπάνω από έναν χρόνο πριν και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2022 μια γυναίκα γυρνούσε με το μηχανάκι της από τη δουλειά, όταν ξαφνικά είδε δύο σκυλιά να της επιτίθενται και να τη ρίχνουν κάτω από το μηχανάκι.

 

Η γυναίκα σύρθηκε για πολλά μέτρα με το μηχανάκι της ενώ αγέλη σκύλων της επιτέθηκε. Οι δαγκωματιές των σκύλων ήταν τόσο σοβαρές που η γυναίκα μπήκε στο χειρουργείο.

Μιλώντας σήμερα η Έφη λέει ότι θα μπορούσε να είναι εκείνη στη θέση της 50χρονης Ελισσάβετ, που κατασπάραξαν τα σκυλιά στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης. «Ευχαριστώ τον Θεό που ζω».

 

Το πρόσωπο της Έφης μετά την επίθεση σκύλων στην Καλαμάτα παραμορφώθηκε. Σχεδόν έναν χρόνο μετά, οι μνήμες από την επίθεση των σκύλων ήρθαν ξανά στο μυαλό της όταν είδε την είδηση ότι σκυλιά κατασπάραξαν 50χρονη στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης. «Περνούσα τα φανάρια και δέχθηκα επίθεση από δύο αδέσποτα. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι είδα δύο πολύ άγρια σκυλιά να έρχονται προς το μέρος μου», είπε.

 

Σήμερα η γυναίκα, μιλώντας στον Alpha, είπε: «Κόντεψα να βρω τον μπελά μου από αυτή την ιστορία. Μου έλεγαν ότι είμαι πιωμένη και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο άκουσα. Ευχαριστώ το Θεό, όμως, που μπόρεσα και επέζησα. Φοβάμαι όποτε βλέπω σκυλιά», και αναφέρει: «Θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της Έφης».

Ροή Ειδήσεων