• Αναζήτηση

Συνάντηση του Δημάρχου Τριφυλίας με τον Στέλιο Πέτσα

Σε εξαιρετικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε η συνάντησή μου με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, χθες το πρωί, στο γραφείο του, στην Αθήνα.

Παρών, στη συνάντηση, ήταν και ο ειδικός συνεργάτης του Δήμου Τριφυλίας, δικηγόρος κ. Νίκος Αγγελόπουλος.

Ένας από τους σκοπούς της συνάντησής μας, ήταν η συζήτηση αναφορικά με το θέμα των Προσκλήσεων στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», προκειμένου να μη χαθούν πόροι από το πρόγραμμα αυτό και να επιτύχουμε, για το Δήμο μας, τη χρηματοδότηση έργων τέτοιων, που θα συμβάλουν, κατά πολύ, στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Επιπροσθέτως, ενημέρωσα τον κ. υπουργό, σχετικά με την πρόθεσή μας, να διεκδικήσουμε τη χρηματοδότηση αντιπλημμυρικών εργων, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, τονίζοντάς του παράλληλα την αναγκαιότητα αυτών των έργων, για το Δήμο Τριφυλίας.

Όπως έχω και στο παρελθόν αναφέρει, ζητούμενό μου είναι η εκμετάλλευση οιουδήποτε, διαθέσιμου, χρηματοδοτικού προγράμματος (όπως, ΕΣΠΑ, «Αντώνης Τρίτσης»κ.λ.π.), με κάθε τρόπο, προς όφελος του Δήμου και των κατοίκων του.

Δεν προτίθεμαι να αφήσω στην «τύχη» του κανένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα, με το οποίο μπορώ να επιτύχω, όσα αναλογούν στην Τριφυλία μας και σε όλους εσάς.

Κύριο μέλημά μου, άλλωστε, ήταν, είναι και θα είναι, η ΑΝΟΔΟΣ της Τριφυλίας!

Κυπαρισσία 20-05-2021

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

Ροή Ειδήσεων