• Αναζήτηση

Την Κυριακή ημέρα εορτασμού των Τριών Ιεραρχών θα δοθούν φέτος οι έπαινοι των 4 μαθητών του Δήμου Μεσσήνης που πρώτευσαν στις πανελλαδικές εξετάσεις

Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022, ημέρα εορτασμού των Τριών Ιεραρχών, γιορτή της Παιδείας και των Γραμμάτων θα δοθούν φέτος οι έπαινοι των τεσσάρων μαθητών του Δήμου Μεσσήνης που πρώτευσαν στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2021.

Η επιβράβευση του κάθε ενός που πρώτευσε στην αντίστοιχη Ομάδα Προσανατολισμού (Ανθρωπιστικών Σπουδών, Σπουδών Οικονομίας Πληροφορικής, Θετικών Σπουδών, Σπουδών Υγείας) συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ. Σημειώνεται ότι τα βραβεία δίνονται κάθε χρόνο στους φοιτητές μετά από σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης.

Η απονομή των επαίνων των νέων φοιτητών, θα γίνει στον εορτάζοντα Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών στη Μεσσήνη (με απόφαση του Δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Αθανασόπουλου που εφαρμόστηκε πρώτη φορά το 2020), αμέσως μετά τη δοξολογία, τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

«Στις 30 Ιανουαρίου που γιορτάζουν οι Μεγάλοι Πατέρες της Εκκλησίας, Προστάτες των Γραμμάτων και των Σχολείων, θα απονείμουμε τα βραβεία στους πρωτεύσαντες και τους ευχόμαστε να διαπρέψουν στον τομέα τους», δήλωσε ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος.

Ροή Ειδήσεων