• Αναζήτηση

Τρίπολη: Σε όμορφο κλίμα έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δημαρχείο (video)

Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του Δήμου Τρίπολης στο Δημαρχείο.

 

Οι υπάλληλοι μετά από δυο χρόνια πανδημίας είχαν την ευκαιρία να συγκεντρωθούν και να κόψουν την βασιλόπιτά τους.

Ο δήμαρχος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι των τοπικών κοινοτήτων παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και έδωσαν τις πιο θερμές ευχές τους για το καινούργιο έτος.

Ο κ. Μαρίνης Αγησίλαος, πρόεδρος του  Συλλόγου  Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Αρκαδίας ευχήθηκε σε όλους η καινούργια χρονιά να είναι καλή για όλους και να φέρει υγεία και ευτυχία. Επιπλέον ευχαρίστησε θερμά τον δήμαρχο Τρίπολης Κώστα Τζιούμη για την παραχώρηση γραφείου για την στέγαση του σωματείου, που μέχρι τώρα δεν διέθετε δικό του χώρο.

 

Ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης με την σειρά του ευχήθηκε σε όλους το καινούργιο έτος να φέρει υγεία, ψυχική ηρεμία, ευτυχία και επιτυχής επίτευξη των στόχων τους.

«Ας ελπίσουμε ότι θα είναι χρονιά ήρεμη»

Στην συνέχεια, επεσήμανε ότι η εξυπηρέτηση των πολιτών είναι η βασική αποστολή του δήμου, την οποία πραγματοποιούν όλα αυτά τα χρόνια οι εργαζόμενοι με ιδιαίτερο ζήλο.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες σας για την συνεργασία που έχουμε»

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στις αυτοδιοικητικές εκλογές που έρχονται μέσα στο 2023, επισημαίνοντας ότι οι υπάλληλοι να μείνουν ανεπηρέαστοι και  ο ρυθμός της δουλειάς να συνεχίσει στο επίπεδο που βρίσκεται αυτό το χρονικό διάστημα.

«Η πορεία στις εκλογές θα είναι λογική και ήρεμη, με τις αντιπαραθέσεις που υπάρχουν κάθε φορά αυτό είναι η δημοκρατία αυτό δεν θέλω να επηρεάσει την δική σας δουλειά και αποστολή»

Τέλος, τις πιο θερμές ευχές τους έδωσαν η πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου κυρία Γεωργία Παναγοπούλου, ο πρώην δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα» κ. Νίκος Τσιαμούλος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Για την Τρίπολη» κ. Δημήτρης Βόσνος, ο δημοτικός  σύμβουλος της παράταξης «Τρίπολη – Πρωτεύουσα του Μοριά» κ. Σωτήρης Παπαδημητρίου και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Τρίπολης κ. Τάκης Παράσχος.

Ροή Ειδήσεων