• Αναζήτηση

Ξεκινά τo Περιφερειακό Πρωτάθλημα Μπριτζ Πελοποννήσου στην Τρίπολη (video)

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ ανέθεσε στον Αρκαδικό Όμιλο Αγωνιστικού Μπριτζ (ΑΡΚ.Ο.Α.Μ.) την διοργάνωση του σπουδαίου αυτού αγώνα. Το τουρνουά διεξάγεται – για πρώτη φορά – στην Τρίπολη και έδρα του αγώνα θα είναι το Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο. Το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Μπριτζ Πελοποννήσου θα διεξαχθεί στις 10 μέχρι τις 13 Νοεμβρίου και γίνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του δήμου Τρίπολης. Παράλληλα, οι επαγγελματίες της Αρκαδίας υποστηρίζουν εμπράκτως τη διοργάνωση, τόσο με χρηματικές χορηγίες όσο και με τα προϊόντα που διέθεσαν, με σκοπό να προσφέρουν στους φιλοξενούμενους αθλητές τις καλύτερες προϋποθέσεις να αγαπήσουν την πόλη μας.

 

Μιλώντας στην κάμερα του Mesogeiostv η κυρία Εύη Αστυρακάκη, Γενική Γραμματέας του Αρκαδικού Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ επεσήμανε ότι στον τουρνουά θα συμμετέχουν όλοι οι πελοποννησιακοί όμιλοι του αθλήματος όπως από την Τρίπολη, την Καλαμάτα, την Αργοναυπλία, την Κόρινθο,  το Κιάτο και την Πάτρα.

130 αθλητές όλων των βαθμίδων από την κατηγορία 1 έως την κατηγορία 16 αλλά και των εθνικών ομάδων από ολόκληρη την Ελλάδα θα βρεθούν στην πόλη μας για να αγωνιστούν. Οι αθλητές είναι ηλικίας από 18 ετών και πάνω. Μάλιστα για τα παιδιά που παίζουν μπριτζ σε νεαρή ηλικία υπάρχει η δυνατότητα να πάρουν μπόνους στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Ο αριθμός των αθλητών ξεπέρασε τις προσδοκίες τους και η κυρία Αστυράκη πιστεύει ότι κατά την διάρκεια της διεξαγωγής του τουρνουά η πόλη μας θα ζωντανέψει τον χειμώνα.

«Θέλουμε να δώσουμε την καλύτερη εντύπωση στους επισκέπτες μας, ώστε να καταστήσουμε την Τρίπολη ένα μόνιμο μπριτζιστικό προορισμό»

 

Η κυρία Αστυρακάκη τόνισε ότι στόχος είναι το Τουρνουά να γίνει θεσμός στην Αρκαδία και γίνεται τόσο στην πόλη μας όσο και σε κάποιο παραθαλάσσιο προορισμό της Αρκαδίας Επιπλέον  με την στήριξη των χορηγών τους θέλουν να δώσουν την ευκαιρία στους αθλητές όχι μόνο να παίξουν μπριτζ σε ένα όμορφο κτίριο όπως είναι αυτό του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου όσο και να γευτούν τις ιδιαίτερες αρκαδικές γεύσεις. Κρασί, παραδοσιακά ζυμαρικά, βυσσινάδα και άλλα νόστιμα αρκαδικά προϊόντα θα προσφερθούν ως δώρα στους επισκέπτες.

«Θέλουμε να ενδυναμώσουμε και την ιδέα του μπριτζ στην Αρκαδία αλλά να καταστήσουμε έναν μόνιμο μπριτζιστικό προορισμό»

 

Τέλος ευχαρίστησε θερμά τόσο την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το δήμο Τρίπολης όσο και τους χορηγούς που στήριξαν αυτή την διοργάνωση και καλεί τον κόσμο να βρεθεί στις απονομές των βραβείων την Κυριακή για να παρακολουθήσει αυτό το ενδιαφέρον άθλημα.

Ροή Ειδήσεων