• Αναζήτηση

26χρονη καθηγήτρια έβαζε μαθητές να κρατάνε τσίλιες για να κάνει σεξ με 16χρονο – Τους κάλυπτε ο πατέρας του

Την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου επειδή φέρεται να έκανε σεξ με έναν 16χρονο μαθητή της, ενώ παράλληλα χρησιμοποιούσε άλλους μαθητές ως «σκοπούς» αντιμετωπίζει η 26χρονη καθηγήτρια, Χέιλι Κλίφτον-Κάρμακ από το Μιζούρι των ΗΠΑ, η οποία και έχει συλληφθεί.

Για την ίδια υπόθεση, δε, έχει συλληφθεί και ο πατέρας του 16χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι γνώριζε για την ανάρμοστη σχέση και κάλυπτε το παράνομο ζευγάρι.

Η υπόθεση άρχισε να εκτυλίσσεται στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου όταν ένας μαθητής κατήγγειλε στο σχολείο του τη σχέση της 26χρονης εκπαιδευτικού με τον 16χρονο, παρουσιάζοντας φωτογραφίες του συμμαθητή του με γρατζουνιές στην πλάτη. Όπως είπε ο καταγγέλλων μαθητής, «οι γρατζουνιές έγιναν από την Χέιλι αφού το θύμα έκανε σεξ μαζί της στο στενό του σπιτιού μου».

ipa-kathgitria
ipa-kathgitria2

Σύμφωνα με τον μαθητή, η καθηγήτρια μαθηματικών είχε ήδη μπλεξίματα στο παρελθόν «επειδή ήταν πολύ κοντά σε μαθητές».

Στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί η 26χρονη, η οποία είναι διαζευγμένη και μητέρα δύο παιδιών, συχνά φορούσε «στενές ή κοντες μπλούζες» αλλά και «στενά καλσόν για να επιδεικνύει τη σχισμή των γεννητικών της οργάνων (σ.σ. camel toe στο πρωτότυπο)».

Μετά την καταγγελία, αστυνομικοί ρώτησαν την καθηγήτρια, η οποία αρνήθηκε κάθε σεξουαλική επαφή με τον μαθητή. Τότε η αστυνομία κατέσχεσε το κινητό της τηλέφωνο, αλλά χρειάστηκε να εκδοθεί ένταλμα στις 22 Δεκεμβρίου προκειμένου να ανοιχτεί η συσκευή και να εντοπιστούν SMS που είχε ανταλλάξει με τον 16χρονο.

Μετά τη σύλληψη και την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος της καθηγήτριας η εγγύηση για την 26χρονη ορίστηκε στα 250.000 δολάρια.

Συνελήφθη και ο πατέρας του 16χρονου

Εντυπωσή προκαλεί εντωμεταξύ το γεγονός ότι την ανάρμοστη σχέση του 16χρονου με την καθηγήτρια γνώριζε ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Όπως φέρεται να έχει καταθέσει μάρτυρας, όταν ο Μάρκ Κρέιτον, όπως είναι το όνομα του πατέρα του 16χρονου, είχε ενημερωθεί για την παράνομη σχέση, είχε απαντήσει ότι το γνώριζε, προσθέτοντας ότι η εκπαιδευτικός χρησιμοποιούσε άλλους μαθητές για να κρατάνε τσίλιες ώστε να κάνει σεξ με τον γιο της κατά τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου.

ipa-kathgitria3
ipa-kathgitria4

«Αντί να καταγγείλει την σχέση, συνέχισε να τους καλύπτει, ενώ έφτασε στο σημείο να επιστρέψει στην καθηγήτρια να έρθει στο σπίτι του για να δει το θύμα με τον ίδιο να είναι παρών» αναφέρεται στη δικογραφία.

Όταν, δε, κάποια παιδιά είπαν στον Κρέιτον ότι θα αποκαλύψουν όσα γνωρίζουν, εκείνος φέρεται να τους απάντησε ότι «θα το κάνουν πίσω από την πλάτη μου, οπότε είναι καλύτερο να το επιτρέπω να συμβαίνει».

Ο ίδιος φέρεται, επίσης, να έχει πει ότι θα έλεγε ψέματα, αν έπρεπε να καλύψει τον γιο του.

Ροή Ειδήσεων