• Αναζήτηση

Αδιανόητο: Οι αρνητές «θεματοφύλακες του Συντάγματος» πέρασαν χειροπέδες σε γυμνασιάρχη στην Πιερία

 

Ένα απίστευτο περιστατικό τρέλας και παραλογισμού διαδραματίστηκε σε Γυμνάσιο του Αιγινίου Πιερίας, στο οποίο εισέβαλλαν «θεματοφύλακες του Συντάγματος».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες συνέλαβαν τον γυμνασιάρχη και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. Ο ίδιος ήταν σε κατάσταση σοκ, μπήκε στο τμήμα και εξήγησε στους αστυνομικούς τι ακριβώς είχε συμβεί. Μάλιστα οι θεματοφύλακες έφτασαν στο σημείο να περιμένουν έξω από το αστυνομικό τμήμα με τους άνδρες της Ασφάλειας να τους περνούν τελικά χειροπέδες.

«Πήγαν “θεματοφύλακες του Συντάγματος” και πέρασαν χειροπέδες στον γυμνασιάρχη. Θεωρούν ότι αυτοί είναι θεματοφύλακες. Φτάσαμε στον παραλογισμό οι παράλογοι να οδηγούν Έλληνες ενώπιον του νόμου. Οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Κατερίνης», είπε στο iedimerida.gr ο δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού, Αναστάσιος Μανωλάς. «Το περιστατικό έγινε μέσα στο Γυμνάσιο. Πήγαν και τον συνέλαβαν τον άνθρωπο και τον οδήγησαν στο τμήμα. Σαν απαγωγή. Είναι ο τέλειος παραλογισμός. Με ενημέρωσαν από το σχολείο και πήγα επί τόπου. Ο Γυμνασιάρχης είναι καλά στην υγεία του. Τον πήγαν με αυτοκίνητο. Οι θεματοφύλακες φορούσαν κανονικά ρούχα χωρίς διακριτικά», συνέχισε.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες καθώς είχε μώλωπες στα χέρια από τις χειροπέδες.

 

www.iefimerida.gr

Ροή Ειδήσεων