• Αναζήτηση

Δικογραφία εις βάρος δύο ανηλίκων για σκληρό bullying σε 14χρονο -Του είχαν κάνει τη ζωή κόλαση

Για τουλάχιστον τρία χρόνια, μέχρι και την περασμένη Τρίτη (14/11), ένα 14χρονο -σήμερα- αγόρι φέρεται να ζούσε υπό τον φόβο τουλάχιστον δύο συμμαθητών του: ενός 15χρονου Έλληνα και ενός 16χρονου με καταγωγή από την Αλβανία.

Οι δυο ανήλικοι φερόμενοι δράστες, σύμφωνα με την καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, προχωρούσαν στον συστηματικό εκφοβισμό του, τον απειλούσαν, τον έβριζαν και τον χτυπούσαν, τόσο μέσα στους χώρους του σχολείου στο Κορωπί όσο και έξω από αυτό.

Ο τελευταίος εκφοβισμός πριν την επέμβαση των Αρχών
Τελευταίο περιστατικό, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ήταν την Τρίτη (14/11), μέσα στον χώρο του γυμνασίου όπου φοιτούν. Κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος, μεταξύ της 4ης και της 5ης διδακτικής ώρας, ο 15χρονος Έλληνας φέρεται να έβρισε για ακόμα μια φορά τον 14χρονο συμμαθητή του. Μετά την ενημέρωση των Αρχών, τελικά εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 15χρονος στα όρια του αυτοφώρου.

Μάλιστα, εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία επίσης αυτόφωρης διαδικασίας για παροικία αδικήματα, μετά την καταγγελία και άλλου ανήλικου μαθητή στο τμήμα ασφαλείας Κορωπίου, εκτός από αυτήν του 14χρονου.

Όσον αφορά τον 16χρονο από την Αλβανία, επίσης προσήχθη από τους αστυνομικούς και εξετάστηκε σχετικά με τα καταγγελλόμενα.

Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος των δύο
Σημειώνεται πως εις βάρος τόσο του 15χρονου Έλληνα όσο και του 16χρονου Αλβανού σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη,
απειλή και εξύβριση κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία.

Ροή Ειδήσεων