• Αναζήτηση

Γνωριμία μαθητών Δημοτικού με το Εικαστικό Εργαστήρι της Κ.Ε. Φάρις

Μαθητές της Δ’ τάξης του 18ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, με χαρά και ενθουσιασμό επισκέφτηκαν το Εικαστικό Εργαστήρι της Κ.Ε. Φάρις, συνοδευόμενοι από τις δασκάλες τους Αγγελική Πολιτοπούλου και Ελένη Μαχαίρα.

Τα παιδιά ξεναγήθηκαν από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Εικαστικού Τομέα Παναγιώτη Λαμπρινίδη στους χώρους και τα εργαστήρια του σχολείου, δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον με ερωτήσεις για όλους τους τομείς του Εικαστικού Εργαστηρίου.

Στη συνέχεια, οι καθηγήτριες ζωγραφικής και κεραμικής του Εργαστηρίου,  Νάνσυ Παπαδοπούλου  και  Δήμητρα  Πετροπούλου,  επεφύλαξαν μια μικρή έκπληξη στους επισκέπτες καθώς τους έκαναν μαθήματα ζωγραφικής και κεραμικής.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εικαστικού Τομέα εντυπωσιάστηκε από τον ενθουσιασμό των μαθητών, το ενδιαφέρον και την αγάπη για την εικαστική τέχνη που επέδειξαν.

Υπενθυμίζεται ότι το Εικαστικό Εργαστήρι για πάνω από τρεις δεκαετίες παρέχει ποιοτική διδασκαλία στα εικαστικά με καταρτισμένους και έμπειρους καθηγητές ώστε να καλλιεργηθεί η κλίση των μαθητών προς την τέχνη.

Ροή Ειδήσεων