• Αναζήτηση

Η Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας σε συνεργασία με την “Costa Navarino” και τους συνεργάτες της, διοργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία

Η Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας σε συνεργασία με την “Costa Navarino” και τους συνεργάτες της, διοργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία, την Πέμπτη 16/09/2021.

 

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι στην “Costa Navarino”, διατηρούν επί σειρά ετών “Τράπεζα Αίματος” προκειμένου να καλυφθούν τυχόν ανάγκες της τοπικής κοινωνίας καθώς και του προσωπικού και των οικογενειών τους.

 

Κλιμάκιο του τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου μας επισκέφθηκε από τις 10:00 έως 21:00 τις εγκαταστάσεις της “Costa Navarino”.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους εκπροσώπους της εταιρείας, για την τέλεια οργάνωση και άψογη συνεργασία καθώς και όλους τους εθελοντές αιμοδότες της “Costa Navarino”.

 

Επειδή η ανταπόκριση των εργαζομένων ξεπέρασε κάθε προσδοκία και αιφνιδίασε ευχάριστα όλους μας, ορίσαμε νέα εθελοντική αιμοδοσία στο ξεκίνημα της επόμενης τουριστικής περιόδου.

 

Ευχόμαστε η πρωτοβουλία των εργαζομένων και της Διοίκησης της “Costa Navarino” να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και από άλλες κοινωνικές ομάδες και άτομα.

Το πρόβλημα της έλλειψης αίματος έχει δραματικές διαστάσεις στην πατρίδα μας και μόνο η εθελοντική αιμοδοσία όλων μας μπορεί να βοηθήσει στην επίλυσή του.

Ροή Ειδήσεων