• Αναζήτηση

Καλαμάτα: Συναντήσεις του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης, με τους τοπικούς φορείς

Συναντήσεις γνωριμίας πραγματοποίησε ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας την εβδομάδα που πέρασε. Συγκεκριμένα συναντήθηκε με την Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Λυδία Εξηνταβελόνη και τον Αντιπρόεδρο Σπύρο Αποστολόπουλο όπου συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του παραλιακού μετώπου.

Ο αιγιαλός και τα νέα μέτρα καθώς και το πάρκινγκ, η αστυνόμευση, ο φωτισμός και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού ήταν τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν. Συνάντηση πραγματοποιήθηκε επίσης με τον Πρόεδρο της Φάρις κ. Σωτήρη Κριτσωτάκη όπου συζητήθηκαν η οργάνωση και ο εμπλουτισμός των εκδηλώσεων της ΦΑΡΙΣ καθώς και η δημιουργία ενός ετήσιου οργανογράμματος εκδηλώσεων.

Τέλος πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο αθλητισμού και τουρισμού κ. Γεώργιο Λαζαρίδη. Στη συνάντηση τέθηκαν ζητήματα που αφορούν την προβολή της πόλης μας και οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού που μπορούν να αναπτυχθούν στην πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου. Συζητήθηκε επίσης η διαδικτυακή προβολή μέσω ενός κεντρικού site του Δήμου. Η δημιουργία κεντρικού φορέα συντονισμού κινήσεων καταστημάτων εστίασης, ξενοδόχων, και εμπορικών καταστημάτων.

Ροή Ειδήσεων