• Αναζήτηση

“Ώρα της Γης” και στο Μελιγαλά

Ο δήμος Οιχαλίας ανταποκρίθηκε και φέτος στο κάλεσμα της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF και συμμετέχει στην παγκόσμια εκστρατεία για την “Ώρα της Γης” σβήνοντας τα φώτα σε όλα τα δημοτικά κτίρια σήμερα Σάββατο 26 Μαρτίου από τις 8:30μμ έως 9:30μμ.
Η WWF έχει επιλέξει να αναδείξει μέσα από την Ώρα της Γης τη σύνδεση της διατροφής και της προστασίας του πλανήτη. Ο τρόπος που παράγονται τα τρόφιμα που καταναλώνουμε αποτελεί την κύρια αιτία της απώλειας βιοποικιλότητας και ευθύνεται για το 1/3 περίπου των συνολικών εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου παγκοσμίως.
Η δημοτική αρχή καλεί όλους τους δημότες να συμμετάσχουν στην «Ώρα της Γης» σβήνοντας ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ τα φώτα του σπιτιού τους το Σάββατο 26/3 από 20:30 έως 21:30 για να ενώσουμε τη φωνή μας με όλους τους ανθρώπους της γης για την προστασία της φύσης.
 «ΠΑΛΕΨΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ», για όσα πραγματικά έχουν αξία στη ζωή μας, για την υγεία μας, για όσους αγαπάμε και μας αγαπούν, για τα παιδιά μας, για το μέλλον που ονειρευόμαστε. Όσοι επιθυμούν μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα EARTH HOUR | WWF και να δηλώσουν την ατομική συμμετοχή τους στην «Ώρα της Γης».

Ροή Ειδήσεων