• Αναζήτηση

Σία Αναγνωστοπούλου: Σκέφτομαι να αποχωρήσω από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ η βουλευτής Σία Αναγνωστοπούλου, κατά τη συνέντευξή της στο Κοntra24 το βράδυ της Πέμπτης, στη σκιά των ραγδαίων εξελίξεων των τελευταίων ημερών στην Κουμουνδούρου.

Η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής ενέτεινε τον προβληματισμό της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ που παραδέχτηκε ανοιχτά ότι σκέφτεται σοβαρά να ακολουθήσει το μονοπάτι της εξόδου, όπως έπραξαν πολλά ακόμη στελέχη.

« Θα μιλήσω πάρα πολύ ειλικρινά. Είμαι σε σκέψη. Γιατί σε αυτό το πλαίσιο δεν κρύβω τα λόγια μου. Δεν είναι εύκολο να αποχωρήσεις από ένα κόμμα στο οποίο έχεις δώσει πολλά πράγματα. Στην Αριστερά είμαι από τα 18 μου χρόνια. Όταν είσαι τόσα χρόνια, βαραίνουν πάρα πολλά πράγματα. Δίνω τον χρόνο που χρειάζομαι για να μπορώ να αποφασίσω. Ο ΣΥΡΙΖΑ που φτιάξαμε κατοικεί μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ; Θέλω να απαντήσω σε αυτό το ερώτημα», δήλωσε.

«Εγώ δεν μπορώ να απαντήσω πόσοι θα φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί φεύγουν κάθε μέρα τόσοι πολλοί, ο κ. Κόκκαλης έφυγε σήμερα, ο κ. Τόσκας, ο κ. Μπαλτάς,, φεύγει κόσμος. Και φεύγουν και μεσαία στελέχη του κόμματος, αυτά που στελέχωναν τις οργανώσεις, τις νομαρχιακές, που είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Επίσης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Παύλου Πολάκη, τον οποίο κατηγόρησε για εκτόξευση απειλών κατά πρώην συντρόφων και ανέφερε πως είναι η αιτία που κορυφαία στελέχη δεν έλαβαν θέσεις ευθύνης μέσα στο κόμμα, με εκείνον υπερτομεάρχη.

Ροή Ειδήσεων