• Αναζήτηση

Στο City Hospital το πρώτο μωρό του 2024 για τη Μεσσηνία

Στην κλινική “City Hospital” στην Καλαμάτα γεννήθηκε, ανήμερα την Πρωτοχρονιά, το πρώτο μωρό της νέας χρονιάς για τη Μεσσηνία, ένα πανέμορφο αγοράκι που θα πάρει το όνομα “Κωνσταντίνος”!
Όπως δήλωσε ο επιστημονικός διευθυντής του “City Hospital” Βασίλης Τζωρτζάκης, η κλινική θα αναλάβει όλα τα έξοδα για τις εξετάσεις που θα χρειαστεί το μωρό τον πρώτο χρόνο της ζωής του.
Ο  διευθυντής του Γυναικολογικού – Μαιευτικού Τμήματος του “City Hospital” Ανδρέας Πολυδώρου, έδωσε θερμές ευχές για το “τυχερό μωρό” του 2024 και υποσχέθηκε ότι όλο το προσωπικό της κλινικής και του ομίλου θα κάνει τα πάντα για να προσφέρει τα μέγιστα για το σημαντικότερο αγαθό, για την υγεία των πολιτών.
Μαζί με τις ευχές του, ο χειρουργός μαιευτήρας – γυναικολόγος Βασίλειος Νίκας είπε πως ήταν μεγάλη χαρά για τον ίδιο να συντελέσει στο να έρθει στον “έξω κόσμο” το πρώτο μωρό του νέου έτους. Ο ίδιος πήρε από το γεγονός μεγάλη χαρά, όπως τεράστια χαρά πήραν και οι γονείς του βρέφους Χριστίνα Δεστούνη και Σωτήρης Γεωργακόπουλος, που έγιναν γονείς για πρώτη φορά.
Ευχήθηκε το 2024 να πάρουν την ίδια χαρά πολλά ακόμη νέα ζευγάρια.
Η παιδίατρος Χαρά Κυριακοπούλου από τη μεριά της ανέφερε πως το υγιέστατο μωρό, γεννήθηκε με βάρος 3.340 γραμμαρίων κι ευχήθηκε να είναι πάντα υγιές και καλότυχο.
Η μητέρα έλαμπε από χαρά καθώς ευχαρίστησε με τη σειρά της τους επιστήμονες που της συμπαραστάθηκαν σε αυτό το μαγικό ταξίδι της εγκυμοσύνης, της γέννας και της πρώτης επαφής με το νέο μέλος της οικογένειας.
Είναι το καλύτερο που έχει συμβεί στη ζωή μου” υπογράμμισε.

  

 

Gargalianoionline – Ειδήσεις από την Μεσσηνία, την Πελοπόννησο, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

Ροή Ειδήσεων