• Αναζήτηση

Συνάντηση Χρονά – Λαμπρόπουλου στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κυπαρισσίας Λαμπρόπουλο Δημήτριο καθώς και με την Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Αλεξοπούλου Σταματία είχε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Υγείας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου Άγγελος Χρονάς.

Η επίσκεψη του κ. Χρονά πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και στην προσπάθειά του να έχει ιδία άποψη για τις ανάγκες της κάθε Υγειονομικής Μονάδας σε μία εποχή που λόγω κορωνοϊού, τα Νοσοκομεία αλλά και τα Κέντρα Υγείας σηκώνουν μεγάλο βάρος και λόγω των εμβολιασμών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον κ. Λαμπρόπουλο και την κα. Αλεξοπούλου ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Μεσσηνίας και με την ιδιότητα του Ιατρού ενημερώθηκε για την πορεία των εμβολιασμών και την λειτουργία του Νοσοκομείου ως εμβολιαστικού κέντρου, επισκέφθηκε τiς διοικητικές υπηρεσίες ενώ συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν στις κτιριακές υποδομές του Νοσοκομείου και οι ανάγκες επέκτασης που υπάρχουν σε αυτόν τον τομέα, επίσης ενημερώθηκε και για την πρόσληψη του επικουρικού προσωπικού.

Όπως κατ’ επανάληψη έχει τονίσει ο κ. Χρονάς η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι στο πλευρό του Ιατρικού και Νοσηλευτικού Προσωπικού και η βοήθεια είναι δεδομένη, βάσει πάντα των αρμοδιοτήτων και των πόρων που διαθέτει η Περιφέρεια.

Ο κ. Χρονάς ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας μετέφερε τα συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα καθώς και τα δικά του σε όλο το προσωπικό που δίνει μεγάλη μάχη για να ανταπεξέλθει σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο .

Ροή Ειδήσεων