• Αναζήτηση

Βάσω Χατζή: Πέθανε η βασίλισσα των πανηγυριών

Έφυγε από τη ζωή η Βάσω Χατζή μια λαϊκή τραγουδίστρια που μεγάλωσε γενιές και γενιές με τα τραγούδια της. Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η Χαρά Βέρρα.

Η τραγουδίστρια Βάσω Χατζή κατάγονταν από την Ασωπία Βοιωτίας και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το τραγούδι σε ηλικία των 17 ετών, οπότε ήρθε στην Αθήνα.

Ασχολήθηκε τόσο με τα λαϊκά όσο και με τα δημοτικά τραγούδια. Μέντοράς της ήταν ο Γιώργος Κόρος.

Έκανε εμφανίσεις με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, με τον Στάθη Κάβουρα, τον Γιάννη Κωνσταντίνου, τον Θανάση Βαρσαμά, τη Σοφία Κολλητήρη, την Αννα Τσαχάλου, τη Ζέτα Οικονόμου, την Τασία Βέρρα, τον Τάκη Καρναβά και άλλους γνωστούς, αποκαλούμενους δημοτικολαϊκούς καλλιτέχνες. Επίσης, συνεργάστηκε με σπουδαίους οργανοπαίκτες όπως ο Λευτέρης Ζέρβας, ο Βασίλης Σαλέας, ο Γιάννης Βασιλόπουλος, ο Μάκης Μπέκος, ο Γιώργος Μάγγας.

«Δυστυχώς τα άσχημα νέα μαθαίνονται πολύ γρήγορα.Βάσω Χατζή, δεν θα υπάρξει πάλι τέτοια μεγάλη τραγουδίστρια! Καλό σου ταξίδι Βάσω μου, δεν μπορώ να το πιστέψω…. Πριν λίγες βδομάδες τα λέγαμε στο μαγαζί που είχες έρθει! Δεν εχω λόγια… θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της, στους ανθρώπους της. Σε όλη την καλλιτεχνική μας οικογένεια! Αναντικατάστατη» έγραψε η Χαρά Βέρρα στην ανάρτησή της.

Ροή Ειδήσεων