• Αναζήτηση

Ξανά πατέρας ο Νίκος Καρβέλας -Γέννησε η σύντροφός του Έλενα Φερεντίνου

Πατέρας για τρίτη φορά έγινε χθες ο Νίκος Καρβέλας, καθώς η σύντροφός του Έλενα Φερεντίνου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο 71χρονος Νίκος Καρβέλας και η 32χρονη Ελενα Φερεντίνου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας χθες με τον ερχομό του Καρβέλα junior.

Το ζευγάρι είναι μαζί τα δυόμιση τελευταία χρόνια και η ευτυχίας τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του παιδιού τους. Είναι το πρώτο παιδί για την Ελενα Φερεντίνο και το τρίτο παιδί για τον Νίκο Καρβέλα.

Ποια είναι η Ελενα Φερεντίνου, η σύντροφος του Νίκου Καρβέλα με την οποία απέκτησαν παιδί
Η Ελενα Φερεντίνου είναι τραγουδίστρια, γνωστή για τη βελούδινη φωνή της και τα ιδιαίτερα live της, ενώ ο Νίκος Καρβέλας τής έχει γράψει τραγούδια, τα οποία κυκλοφορούν από την Panik.

Με την Αννα Βίσση, με την οποία υπήρξε ζευγάρι για χρόνια και μαζί έγραψαν τεράστιες επιτυχίες, έχουν αποκτήσει τη μοναχοκόρη τους, Σοφία. Η Σοφία Καρβέλα ζει στη Νέα Υόρκη, έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια και χαράσσει τη δική της πορεία επαγγελματικά.

Ο Νίκος Καρβέλας έχει αποκτήσει και τον έφηβο, πλέον, Ανδρέα, από τον γάμο του με την Αννίτα Πάνια. Ο μικρός Ανδρέας, μάλιστα, μοιάζει να έχει κληρονομήσει το ταλέντο του πατέρα του στη μουσική.

Η είδηση του ερχομού του Καρβέλα junior είναι μια είδηση που έχει σκορπίσει τη χαρά στην ευρύτερη οικογένεια του ζευγαριού και των δύο πρώην συζύγων του μουσικοσυνθέτη με τις οποίες διατηρεί άριστες σχέσεις.

Πηγή: www.iefimerida.gr

Ροή Ειδήσεων