• Αναζήτηση

Υπογραφή σημαντικών έργων στην περιφέρεια Πελοποννήσου (video)

Το πρωί της Δευτέρας 5 Απριλίου, υπογράφηκε μια σειρά σημαντικών έργων για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, παρουσία των δημάρχων που εκτέλεσαν τις μελέτες.

 

Ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε πρώτος τα έργα ύψους 15 εκατ. ευρώ που θα γίνουν με χρήματα από το ΕΣΠΑ, για την Κορινθία, το Κιάτο, το Λουτράκι, το Ξυλόκαστρο, την Σπάρτη και την Τρίπολη και ζήτησε από τους δήμαρχους να κάνουν γρήγορη απορρόφηση των πόρων και να παραδώσουν έργα ποιοτικά.

Στο ίδιο πνεύμα των όσων είπε ο κ. Νίκας κινήθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης αρμόδιος για τα έργα στο ΕΣΠΑ, τονίζοντας ότι θα σταθεί δίπλα στους δημάρχους που θα κληθούν να υλοποιήσουν τα έργα.

 

Ο προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Αντώνης Ψαράκης συνεχάρη τους δημάρχους και τις υπηρεσίες τους για την άψογη συνεργασία.

 

Ο δήμαρχος Τρίπολης, ανέφερε ότι η σημερινή είναι μία πολύ σημαντική μέρα για την Τρίπολη, καθώς υπεγράφει το έργο της ανάπλασης της κεντρικής πλατείας Αγίου Βασιλείου.

Επίσης, έργα που υπογράφηκαν είναι η «Ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων, επέκταση σχεδίου πόλης Κορίνθου», «Έργα αναπλάσεων Ξυλοκάστρου», «Ανάπλαση κέντρου Σπάρτης».

Όπως θα δείτε και στις δηλώσεις ευχαριστίες για τα έργα στη συνέχεια έδωσαν ο δήμαρχος Σπάρτης Δούκας Πέτρος, ο δήμαρχος Κορίνθου Βασίλης Νανόπουλος, ο δήμαρχος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης, ο Δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος και τέλος ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος.

Ροή Ειδήσεων