• Αναζήτηση

Αποχώρηση Στ. Κυμπουρόπουλου από ημερίδα στα Φιλιατρά λόγω έλλειψης ράμπας ΑμεΑ

Σειρά συναντήσεων με φορείς και πολίτες όλης της Πελοποννήσου πραγματοποιεί τις τελευταίες μέρες ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, στο πλαίσιο (και) των ευρωεκλογών του Ιουνίου.

Σταθμός αυτής της περιοδείας υπήρξε και η Μεσσηνία, το Σάββατο 2 Μαρτίου, στην οποία όμως ο ευρωβουλευτής δεν κατάφερε να ακολουθήσει μέρος του προγράμματός του, αφού αντί για τον Ιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας στα Φιλιατρά, συνάντησε… ανύπαρκτες υποδομές προσβασιμότητας, με αποτέλεσμα την αποχώρησή του.

Η ημερίδα διοργανώθηκε από την Ιατρική Εταιρεία Μεσσηνίας, με την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας και του Δήμου Τριφυλίας και με τη στήριξη του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών. Στόχος της ήταν να υπάρξει ανταλλαγή επιστημονικής γνώσης και απόψεων για τις τρέχουσες εξελίξεις στην Ιατρική Επιστήμη μεταξύ των ιατρών, αλλά και ενημέρωση των πολιτών.

Συγνώμη για το γεγονός ζήτησε η πρόεδρος του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών Βιβή Παντελάκη σημειώνοντας πως άμεσα θα αποκτήσει ράμπα ΑΜΕΑ η αίθουσα

 

ΠΗΓΗ: https://www.gargalianoionline.gr/

Ροή Ειδήσεων