• Αναζήτηση

Δείτε τι έγινε σε Νομούς της Πελοποννήσου και η Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις

ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Συνελήφθη, στις 5.11.2023 το βράδυ, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 26χρονη ημεδαπή, γιατί αφαίρεσε από κατάστημα, κάρτες συναλλαγών «paysafe».

Συνελήφθησαν, στις 4.11.2023 το πρωί, στο Άργος, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 20 και 22 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, μία (1) περίπτωση κλοπής σε αγρόκτημα, που έγινε την 8.2.2023 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος -2- ημεδαπών, ηλικίας 24 και 54 ετών, αντίστοιχα, για κλοπή.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία, που έγινε την 27.12.2022 στο Ζευγολατιό. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 27χρονου αλλοδαπού, για κλοπή.

Συνελήφθησαν, στις 4.11.2023 το απόγευμα, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, -3- ημεδαποί, 19χρονος, 30χρονη και 35χρονη, αντίστοιχα, γιατί αφαίρεσαν από αγρόκτημα ημεδαπού -200- κιλά αγροτικά προϊόντα (πορτοκάλια). Επιπλέον, όπως προέκυψε, ανωτέρω δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από 30.10.2023 έως και την 1.11.2023, είχαν διαπράξει ακόμη -2- περιπτώσεις κλοπών αγροτικών προϊόντων (πορτοκάλια) από το ίδιο αγρόκτημα. Τέλος, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθησαν, στις 4.11.2023 το απόγευμα, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, -4- ανήλικοι ημεδαποί, γιατί αφαίρεσαν από κατάστημα, προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Συνελήφθησαν, στις 4.11.2023 και πρώτες πρωινές ώρες, στη Μεσσήνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, -2- ανήλικοι ημεδαποί, γιατί, όπως προέκυψε από την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, λίγο νωρίτερα, είχαν διαρρήξει κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου αφαίρεσαν χρήματα, μέρος των οποίων βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε. Επιπλέον, στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε διαρρηκτικό εργαλείο, ενώ στην κατοχή του ενός βρέθηκε και -1- μαχαίρι. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Ροή Ειδήσεων