• Αναζήτηση

Διάλεξε εσύ πιο θες να είναι το τουριστικό λογότυπο του δήμου Καλαμάτας (video)

Μέσα από ένα σύνολο τεσσάρων προτάσεων, που έχουν ως αναφορά την Ελιά Καλαμάτας ο δήμος προσκαλεί όλους τους πολίτες να επιλέξουν πιο θέλουν να είναι το τουριστικό λογότυπο του δήμου Καλαμάτας.

 

 

Στο σημείο επιλογής του Τουριστικού Σήματος και του Λογοτύπου που θα αποτελεί το θεμέλιο της νέας Τουριστικής Ταυτότητας της Καλαμάτας, βρίσκεται η εξέλιξη της μελέτης που ολοκληρώνει το Στρατηγικό Σχέδιο για το τουριστικό marketing του Δήμου Καλαμάτας.
Σε ανοικτή διαβούλευση που προηγήθηκε με θέμα τη διαμόρφωση του τουριστικού αφηγήματος της πόλης, με τη συμμετοχή των εμπλεκόμενων φορέων και των επαγγελματιών του τουρισμού, κατατέθηκαν απόψεις που ανέδειξαν ως κύριες προοπτικές ανάπτυξης της πόλης, την Ιστορία και την Πολιτιστική δημιουργία, το φυσικό αλλά και το αστικό περιβάλλον, καθώς και τις δυνατότητες του τόπου ως Γαστρονομικού Προορισμού, με αιχμή την Ελιά Καλαμάτας και το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας.
Η ανοικτή ηλεκτρονική διαβούλευση που ακολούθησε με αυτό το αντικείμενο, οδήγησε στην τελική επιλογή της τοπικής Γαστρονομίας, με κεντρική αναφορά στην Ελιά Καλαμάτας.
Το επόμενο βήμα είναι η επιλογή του Τουριστικού Σήματος και Λογοτύπου, μέσα από ένα σύνολο τεσσάρων (4) προτάσεων, που έχουν ως κεντρικό θέμα σχεδιασμού την ελιά Καλαμάτας και το δέντρο της.
Στο ίδιο πνεύμα της ανοικτής διαδικασίας επιλογής και της άμεσης συμμετοχής σε αυτό το τόσο σημαντικό θέμα, ο Δήμος Καλαμάτας, σας προσκαλεί να διαλέξετε το τελικό Τουριστικό Σήμα και Λογότυπο του τόπου μας, ψηφίζοντας μέχρι την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022, στο πιο κάτω Link:

Ροή Ειδήσεων